Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Offical Gemi Savunması

xBURHANBEYx

Oyun Geliştiricisi
TM Üye
Konular
74
Reaksiyon Skoru
387
Altın Konu
0
Başarım Puanı
132
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 29 Gün
MmoLira
430
DevLira
-21

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar
Bugün size bitirdiğim Gemi Savunması, TR ile birebir aynı yapmaya gayret ettim.

Slotların Gemi direğine karşı olan range düzeltildi

Sistem sadece C++ tarafı üzerinden yazılmıştır.
Yapmayı düşüdüğüm şeyler eksra olarak olmasa olur ama.O mapta giren gruplar sağ kenarda Gemi Direğinin HP targetini yapmayı düşünüyorum.
Tılsıma Hydra ve Slotlarına karşı güçlü efsunu farklı yeni şeyler var yaptıkça atarım buraya.

@BIYIKLI @zMorcY @xAsasinato

Son düzenleme:
Merhabalar
Bugün size bitirdiğim Gemi Savunması, TR ile birebir aynı yapmaya gayret ettim.
Quest ile slotların gemi Direğine ve karakterlere damageleri kaldı.
BU VIDEO TEST AMAÇLIDIR BITTIĞI ANDA ATICAM FULL VERSIYON

Sistem sadece C++ tarafı üzerinden yazılmıştır.
Yapmayı düşüdüğüm şeyler eksra olarak olmasa olur ama.O mapta giren gruplar sağ kenarda Gemi Direğinin HP targetini yapmayı düşünüyorum.
Tılsıma Hydra ve Slotlarına karşı güçlü efsunu farklı yeni şeyler var yaptıkça atarım buraya.

Dipnot: Aslında hidra 2 map ben onu tek mapta topladım. Hidra bitiminde grubu questte go komutuyla direk oraya atabiliriz veya warptan ışınlarız.
Denizde gitmemin sebebi daha koruma koymadım mapa deneme aşamaları olduğu için bitince yaparım 2dk.
@BIYIKLI @zMorcY @xAsasinato

:) codırlar vadisinden çıkma adamdan kötü bişey bekleyemezsin

:) codırlar vadisinden çıkma adamdan kötü bişey bekleyemezsin
Bu video baya kötü oldu şimdi görevini bitirdim questini yazıyorum :) çok efsane olucak moblar iç içine giriyor npc'nin onuda halledicem client tarafından :) az kaldı uykusuzum bitene kadar uyku yok.

Bu video baya kötü oldu şimdi görevini bitirdim questini yazıyorum :) çok efsane olucak moblar iç içine giriyor npc'nin onuda halledicem client tarafından :) az kaldı uykusuzum bitene kadar uyku yok.
yaparsın sen :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri