Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ultra2 Tanıtım İndex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teşekkürler

Sunucu bazı eksiklerine rağmen oynanabilir ancak yönetim kadrosu tamamen tembel işini yapmayan ve yapmadıklarının cezasını ona buna suç atıp oyuncuyu mağdur etmek üzere bir politika izliyen "insan müsvetteleri" olmakdan öteye geçememişlerdir.
Sunucunun aktif olduğu sürece kendi emekleri ile sıyrılıp başarılı olmuş bütün oyuncular özellikle seçilip mağdur edilmiş yönetim eli ile hesap şifreleri değiştirilerek oyuna girişleri engellenmiştir.
Bunun yanında söz verdikleri sistemleri getirmek için ufak çabalar sarfedip başarısız olduklarında diretmeden pes edip , yüzsüzce sosyal medya hesaplarından kendilerini haklı gösterecek duyurular yapıp geçiştirmeye çalışıyorlar.
Sözde çalınan hesapları eskiden server açmış server sahiplerine yıkarak kendilerini geri çekip hiç bir müdahalede bulunmuyorlar , oyuncu ile ilgilenip ticketları cevaplamak vazifesini yerine getirmeyip ufak bir açıklamayla "Soyuldunuz ya siz bizde sıkıntı yok" açıklamasını yapacak yüzsüzlüğü gösterebiliyorlar.
Son olarak sosyal medya üzerinden sayfalarında yapılan eleştiri yorumları genel olarak kaldırılıyor.

Eğer hırslı oyuncularsanız, tavsiyemdir bu serverin yakınından dahi geçmeyin çabalarınızın tek sonucu mağduriyetten başka hiçbirl şey olmayacaktır.

Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri