noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CadeLux Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre Demirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben hakkimi helal etmiyorum satistaki direk link olarak vermemistim iyiki tekrardan upload etmiştim arkadaşa vermek için oda müşteri test etmeleri için verdiğim filesi port taraflı ve bir kaç soylemiyecegim kesinlikle elinizde source olsa dahi bulamayacaginiz açıklar mevcut server açan kişi olursa takip edicem bakalim açan olabilecekmi

Demeki neymiş sanalda dost olunmazmış neden sustugun herşeye yok bilmiyorum dediğin ortaya çıktı sen busun senin gibi olan çok bu formda karaktersiz insan seni

O aç köpek dediğin kişiler insan hepsi emre insanlara hakret etmek de senin haddine değil, Konuya girip çıkabilir sökebileceği birşey vardır bakıyor olabilir veyatta files yapmaya yavaş yavaş başlıyor olabilir. Bunu kaçıncı diyişim bilmiyorum ama her insan bilgisiz doğmaz, Herkes geçmişine bakıp bu yorumları çıkarmalı insanlar aç köpek değildir, Bazı insanların ihtiyacı vardır bakar iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri