- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, Doların etkisiyle birlikte private sunuculara yöneldim bununla birlikte Orjinal yayın süresinden 5-7 gün sonra açılacak bir sunucu buldum adamla konuştum Türk oyuncuların bu sunucuya katılması halinde sizinle ilgilenecek Türk yöneticinin de olabileceğini söyledi.
Site :
Orjinal BFA yayın tarihinden sonra sunucu dosyaları satışa çıkınca bu sunucu açılacaktır. Önyargılı olmayın ALFA versiyon sunucu olacak, buglu ve açıklı olacak. Bu sürede sunucu gelişirken siz de yararlanacaksınız.
Kendi sitesinde her bilgi mevcut, discord sunucuları da yer almakta discord'da WrongheR (Bana) isimli kişiye ulaşırsanız oynayacak sayıyı alacak ve Türk alanı oluşturulcaktır.
Oyun özellikleri yaklaşık;
4 GB Ram
Gtx 960 Civarı 1gb x128 VGA kart
1.7 GHZ üstü işlemci
70gb Disk Alanı
Site :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Orjinal BFA yayın tarihinden sonra sunucu dosyaları satışa çıkınca bu sunucu açılacaktır. Önyargılı olmayın ALFA versiyon sunucu olacak, buglu ve açıklı olacak. Bu sürede sunucu gelişirken siz de yararlanacaksınız.
Kendi sitesinde her bilgi mevcut, discord sunucuları da yer almakta discord'da WrongheR (Bana) isimli kişiye ulaşırsanız oynayacak sayıyı alacak ve Türk alanı oluşturulcaktır.
Oyun özellikleri yaklaşık;
4 GB Ram
Gtx 960 Civarı 1gb x128 VGA kart
1.7 GHZ üstü işlemci
70gb Disk Alanı