- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hasan Fidanın Filesinden Sonra Artık Tüm Sunucular Bu Filesi Kullanır 

- Konular
- 8
- Online süresi
- 5d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1,802
- DevLira
- 3
Filesi kurup deneyen varmı arkadaşlar filesin sorunları vede hataları mevcutmu bilinen bir hatası varmı ayrıca
frdbs sürümleri olarak hangi sürümlerde kullana biliriz ?
frdbs sürümleri olarak hangi sürümlerde kullana biliriz ?
- Konular
- 8
- Online süresi
- 5d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 1,802
- DevLira
- 3
Ben Ali Yakar Mert'in Yani Bevisin Demesiyle Paylaşmak İstiyorum. Mert Dedi Paylaş Bende Paylaşıyorum İyi Forumlar.
Boş Boş Konuşanlar Mert Dedi Paylaş Bende Paylaştım.
Size O Da Yaramıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Piyasada Çok İnsan Gördüm.
FoxFS Güvenlik Sistemi Kurulu Olup Sizlere Açık Pack Dosyaları Teslim Edilmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
FoxFS Güvenlik Sistemi bu sistemi nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız acaba neşekilde kitlemeleri yapa biliriz diye sizden ricam ? ayrıca item proto vede mob proto txt denmi değiştiriliyor dump proto ile yoksa navicattanmı işlev görüyor bu konular hakkında da bilgi vere bilirmisiniz ?
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,874
- DevLira
- 21
FoxFS Güvenlik Sistemi bu sistemi nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız acaba neşekilde kitlemeleri yapa biliriz diye sizden ricam ? ayrıca item proto vede mob proto txt denmi değiştiriliyor dump proto ile yoksa navicattanmı işlev görüyor bu konular hakkında da bilgi vere bilirmisiniz ?
FoxFS - İndirdiğin dosyalar içinde makepack diye dosya olması lazım. Makepack ile aynı dosay dizinine Binary>Pack Olarak İç İçe 2 tane dosya aç.
Ardından hangi dosyada değişiklik yaptıysan pack.py yi çalıştır ve o dosyanın adını yaz paketle . (Phyton 2.7 Sürümü Kurulu olmalıdır.)
2. Olarak Navicattan almıyor bilgileri FTP Dosyasının içinde usr/game/içinden çekiyor ordaki dosyaların içinden arayark bulabilirsin. genellikle db dosyasında olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...