Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bevis V4 [Mert Polat]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BAGames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 119
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hasan Fidanın Filesinden Sonra Artık Tüm Sunucular Bu Filesi Kullanır :D

Filesi kurup deneyen varmı arkadaşlar filesin sorunları vede hataları mevcutmu bilinen bir hatası varmı ayrıca

frdbs sürümleri olarak hangi sürümlerde kullana biliriz ?

Ben Ali Yakar Mert'in Yani Bevisin Demesiyle Paylaşmak İstiyorum. Mert Dedi Paylaş Bende Paylaşıyorum İyi Forumlar.

Boş Boş Konuşanlar Mert Dedi Paylaş Bende Paylaştım.
Size O Da Yaramıyor.

Bu Piyasada Çok İnsan Gördüm.

FoxFS Güvenlik Sistemi Kurulu Olup Sizlere Açık Pack Dosyaları Teslim Edilmektedir.

FoxFS Güvenlik Sistemi bu sistemi nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız acaba neşekilde kitlemeleri yapa biliriz diye sizden ricam ? ayrıca item proto vede mob proto txt denmi değiştiriliyor dump proto ile yoksa navicattanmı işlev görüyor bu konular hakkında da bilgi vere bilirmisiniz ?

FoxFS Güvenlik Sistemi bu sistemi nasıl kullanacağımızı açıklarmısınız acaba neşekilde kitlemeleri yapa biliriz diye sizden ricam ? ayrıca item proto vede mob proto txt denmi değiştiriliyor dump proto ile yoksa navicattanmı işlev görüyor bu konular hakkında da bilgi vere bilirmisiniz ?

FoxFS - İndirdiğin dosyalar içinde makepack diye dosya olması lazım. Makepack ile aynı dosay dizinine Binary>Pack Olarak İç İçe 2 tane dosya aç.
Ardından hangi dosyada değişiklik yaptıysan pack.py yi çalıştır ve o dosyanın adını yaz paketle . (Phyton 2.7 Sürümü Kurulu olmalıdır.)

2. Olarak Navicattan almıyor bilgileri FTP Dosyasının içinde usr/game/içinden çekiyor ordaki dosyaların içinden arayark bulabilirsin. genellikle db dosyasında olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri