HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
He hetamam doğrulamaya düşen hesap ne yapacak peki onu bile söylememişsin ama ben konumda anlattım neyse senin gibilerden uzağım.
Sizin gibiler yüzünden şu forumda paylaşım yapasım gelmiyor. Hem bilgisiz hemde cahilsiniz.
Aslan parçası senin gibi birçok genci harcadım ben senin yaşında dikkat etde yüzyüze gelmeyelim çünkü yüzyüze gelirsek hayatını sonlandırabilirimSizin gibiler yüzünden şu forumda paylaşım yapasım gelmiyor. Hem bilgisiz hemde cahilsiniz.
şimdi yol al abisi 
Aslan parçası senin gibi birçok genci harcadım ben senin yaşında dikkat etde yüzyüze gelmeyelim çünkü yüzyüze gelirsek hayatını sonlandırabilirimşimdi yol al abisi
![]()
Aslan Parçası ne bu samimiyet ? Sen kimsin hadi sonlandırsana hayatı mı ? Klavye delikanlısı seni
Faydalı Teşşekürler .Merhabalar arkadaşlar 4GB bedava linux tabanlı sanal sunucuya sahip olabilirsiniz.
30 Gün sonra VPS Sonlanıyor. Farklı bir e-posta açıp tekrardan hesap oluşturabiliyorsunuz.
Programın desteklediği diller : HTML,Django,node.js,php, C / C ++, Python, Java
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.için tıklayınız.
Birde buna Göz At.
Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler galiba bu linux sistemlerini bazıları gecerli . centos olsa ddos atardık
EYWLH
EYWLHŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)