[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[Exploit] Yeni Quest Crash Bug

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Elimde eternexus source code mevcut ben şey üzerine çalışıyorum yabancı bir ip tarafından açılan pack direk boş veri vermesi üzerine çalışıyorum. Bunu başarırsam aklımda sorun kalmıyacağını düşünüyorum :)
Bi clienti açmak isteyen sadece eter kullanmiyo yalniz dosyaları oyun açıkken direk liblede çekiyorlar en kısa yolu cython

Bi clienti açmak isteyen sadece eter kullanmiyo yalniz dosyaları oyun açıkken direk liblede çekiyorlar en kısa yolu cython
Şuan Client taraflı veri koruması var lakin birde pack güvenliği üzerine çalışıyorum. Cython ayrı bir dünya ama onu artık derleyicileri var. Benim şuan yapıcağım eternexus ile packı kapatırsam. Çok iyi olur benim için.

".py" dosyalarına erişim sağlanırsa aynı sorun devam edecektir. Bu devirde ".py" dosyalarına erişim sağlamak türk sunucuları için oldukça kolay, kolay olduğu gibi çoğu sunucuda bu eklediğiniz gui mevcut.

Beyni olan bir insan için serverinin packlarını korumak pekte zor olmasa gerek bu dediğimi yanlış anlamayın. Gidin bir foxfs kurun ve paket fonksiyonlarınızı komple değiştirin kimse bulamasın gibi gibi, foxfs'de zaten adam packtan veri yada dosya alamayacağı için alamayacağı veriyi yada fonksiyonları oyunada sokamaz.

Şuan Client taraflı veri koruması var lakin birde pack güvenliği üzerine çalışıyorum. Cython ayrı bir dünya ama onu artık derleyicileri var. Benim şuan yapıcağım eternexus ile packı kapatırsam. Çok iyi olur benim için.
Oyununun lzo sunu bulupta biri packlarını açmaya çalışırsa bu yapacağın güzel çözüm bunun haricinde bütün eter pack yapısını değiştirip bilindik unpacker ve liblerin packları okuyamamasın sağlanması gerek stream data okursa py unpacker deler geçer clienti

Oyununun lzo sunu bulupta biri packlarını açmaya çalışırsa bu yapacağın güzel çözüm bunun haricinde bütün eter pack yapısını değiştirip bilindik unpacker ve liblerin packları okuyamaması lazım

Söylediğim gibi tek çare foxfs kurun ve paket fonksiyonlarınızı değiştirin.
Babası gelse bir şey yapamaz güvenin bana, bu bilgiyi de kimse vermez. :p

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri