Merhabalar forumda paylaşılan ExtaSlot(VegaS)'ın olan oyuna ekleyince yan panelde çıkan kısayollar (F5,F6,F7) gibi sizde farklı bir kısayol olabiliyor,bunun çözümünü anlatacağım.Örnegi gene forudma paylaşılan Best V4'ten verecegim,sizde filesinize göre uyarlayabilirsiniz.
Game.py AÇ
Arat (Burda sizde çakışan kısayol ile yapınız)
Degiştir (Burda sizde boş olan bir kısayol seçiniz)
Arat
Degiştir
Game.py AÇ
Arat (Burda sizde çakışan kısayol ile yapınız)
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F8] = lambda : self.recordac()
Degiştir (Burda sizde boş olan bir kısayol seçiniz)
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.recordac()
Arat
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F6] = lambda : self.__PressNewQuickSlot(5)
Degiştir
Python:
onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressNewQuickSlot(5)
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Evet,bak okuduysan konuyu "Best V4'te çakışan extra slot sisteminin fixi" yazdım bu işe benim gibi yeni başlamış olanlar için bulunulmaz nimet herkesi kendiniz gibi görmeyi bırakında.Enpati yapın ilk başladıgınzda sizede yardım edilmese bu kadar gelişemzdiniz aynı mantıkta düşününwtf fix ? where are ciddi ?
Edip bunu bilmeyen zaten gitsin hiç durmasın forumda çakışma felan değil ki bu dikkatsizlik
Skypdan vs. 5 kişi rahat yazdı hepsine tek tek yazmaktnasa burdan yazdım.En başlarda bende bilmiyodum,forumda geze geze ögrendim onlar gezmiyolar hazıra konmaya çalışıyolar.Bende araştırmaya yönlendiriyorumEdip bunu bilmeyen zaten gitsin hiç durmasın forumda çakışma felan değil ki bu dikkatsizlik
Kardeşim Gezilecek bir durum yok game.pyde her zaman f4den sonra ekleyin kafanıza göre boş olan bi tuşa koyun
Skypdan vs. 5 kişi rahat yazdı hepsine tek tek yazmaktnasa burdan yazdım.En başlarda bende bilmiyodum,forumda geze geze ögrendim onlar gezmiyolar hazıra konmaya çalışıyolar.Bende araştırmaya yönlendiriyorum