HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuyu o çalışmıyor bu çalışmıyor diye baltalamanızı hoş bulmuyorum biraz araştırırsanız nasıl işlediklerini çözersiniz Questler makeye göre ayarlı qc yapman için klasörden direkt Quest klasörüne atmanız gerek offline shop olarak great changes listte zaten yazıyor lütfen birilerinin size hazır olarak bir şey vereceğini düşünmeyin artık biraz da araştırma yapın ki kendinizi geliştirin
Kardeşim konuyu baltalayan yok. Bir kaç ufak sıkıntı var ve bunu konuda belirtiyoruz files yapımcısına doğal olarak. Baltalama bunun neresinde ?
Kardeşim konuyu baltalayan yok. Bir kaç ufak sıkıntı var ve bunu konuda belirtiyoruz files yapımcısına doğal olarak. Baltalama bunun neresinde ?
Katılıyorum
make: * No rule to make target `.obj/char_quickslot.o', needed by `../game_r5 5018'. Stop.
Sebebini Bilen Varmı Filesin Sahibi Bi El Atabilirmi Boş Vaktinde ? GameBuild Edilmiyor
gmake clean çektiniz mi ?Katılıyorum
make: * No rule to make target `.obj/char_quickslot.o', needed by `../game_r5 5018'. Stop.
Sebebini Bilen Varmı Filesin Sahibi Bi El Atabilirmi Boş Vaktinde ? GameBuild Edilmiyor
Makefile dosyalarıyla oynama yaptıysanız da olabilir.
GMAKE CLEAN ÇEKTİM DEDİĞİNİZ DOSYALARLA OYNAMADIM SADECE CHAR BATTLE ELLEDİM ONDADA İSİM DÜZELTMESİ YAPTIM O AKDAR
gmake clean çektiniz mi ?
Makefile dosyalarıyla oynama yaptıysanız da olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)