- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 160
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selam arkadaşlar benim ekran kartının fanı bozuktu bayabi süredir gittim 30 liralık usb li fan aldım ekran kartının oraya doru tuttum 2 aydır güzel çalısıyodu bugun uyandıgımda pc yi açıyorum fan 2 dk çalısıyo duruyo sonra tekrar calısıyo duruyo bi fikri olan varmı içini temizledim yagladım hala aynı?
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Ekran kartı fanları çalışmadığı için, ekran kartının çalışma derecesi sınırı aştığı zaman bilgisayar kapanır. En yakın zamanda tamirciye götürmenizi öneririm. İleride ciddi sorunlara yol açabilir.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 160
- DevLira
- 0
şuan bilgisayarı açtım yine çalışmadı elimle vurdum bi tane aklı başına geldi vızır vızır dönüyo bakalım kaç dakika sürücekEkran kartı fanları çalışmadığı için, ekran kartının çalışma derecesi sınırı aştığı zaman bilgisayar kapanır. En yakın zamanda tamirciye götürmenizi öneririm. İleride ciddi sorunlara yol açabilir.

- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 160
- DevLira
- 0
selam müsait olunca dönermisin ? yazdıgını yeni fark ettim demişsin ekran kartının fanını tamirciye götür benim ekran kartının fanı 3 ay önce bozulmuştu bendebaktım hayat belirtisi yok içinden söküp attım şimdi ne yapmam gerek ? içine takılabilirmi peki ? veya yeni fan takılabilirmiEkran kartı fanları çalışmadığı için, ekran kartının çalışma derecesi sınırı aştığı zaman bilgisayar kapanır. En yakın zamanda tamirciye götürmenizi öneririm. İleride ciddi sorunlara yol açabilir.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmayın. En sağlıklısı bilgisayar tamircisine götürmek.selam müsait olunca dönermisin ? yazdıgını yeni fark ettim demişsin ekran kartının fanını tamirciye götür benim ekran kartının fanı 3 ay önce bozulmuştu bendebaktım hayat belirtisi yok içinden söküp attım şimdi ne yapmam gerek ? içine takılabilirmi peki ? veya yeni fan takılabilirmi