Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Fan sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xmuratbey44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 464

xmuratbey44

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
1d 3h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
160
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selam arkadaşlar benim ekran kartının fanı bozuktu bayabi süredir gittim 30 liralık usb li fan aldım ekran kartının oraya doru tuttum 2 aydır güzel çalısıyodu bugun uyandıgımda pc yi açıyorum fan 2 dk çalısıyo duruyo sonra tekrar calısıyo duruyo bi fikri olan varmı içini temizledim yagladım hala aynı?

Ekran kartı fanları çalışmadığı için, ekran kartının çalışma derecesi sınırı aştığı zaman bilgisayar kapanır. En yakın zamanda tamirciye götürmenizi öneririm. İleride ciddi sorunlara yol açabilir.

Ekran kartı fanları çalışmadığı için, ekran kartının çalışma derecesi sınırı aştığı zaman bilgisayar kapanır. En yakın zamanda tamirciye götürmenizi öneririm. İleride ciddi sorunlara yol açabilir.
şuan bilgisayarı açtım yine çalışmadı elimle vurdum bi tane aklı başına geldi vızır vızır dönüyo bakalım kaç dakika sürücek :)

selam müsait olunca dönermisin ? yazdıgını yeni fark ettim demişsin ekran kartının fanını tamirciye götür benim ekran kartının fanı 3 ay önce bozulmuştu bendebaktım hayat belirtisi yok içinden söküp attım şimdi ne yapmam gerek ? içine takılabilirmi peki ? veya yeni fan takılabilirmi

selam müsait olunca dönermisin ? yazdıgını yeni fark ettim demişsin ekran kartının fanını tamirciye götür benim ekran kartının fanı 3 ay önce bozulmuştu bendebaktım hayat belirtisi yok içinden söküp attım şimdi ne yapmam gerek ? içine takılabilirmi peki ? veya yeni fan takılabilirmi
Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmayın. En sağlıklısı bilgisayar tamircisine götürmek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri