noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

{ECD}Kassadin Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edipcan1999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 580

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nasıl Başlanmalı ?
Kassadin Late gamede inanılmaz bir şampiyona dönüşüyor.Benz özel rehberlerimde,asla yazmam.Kartopuna baglarsa tek başına sırtlayıp,götürebilecek seviyede bir karekter.Geçelim buildlere vs.
Yetenek Dağılımı ?
RDD6V1.jpg

Neden Böyle Dagıldı ?

En başta lanede kazanmak için,"Sustur" mekanigini rakibe uygulayarak üstünlük kurmaktır,bunun en büyük olay "Q"'yu kullanarak rakibi ezmektir.Neden 2.ci "W" fullüyoruz,kullanacağımız item buildinin en aktif şekilde kullanmak için "W" fullüyoruz.
İtem Buildi Nasıl Olmalıdır?
vPPo8z.jpg

Neden Bu İtem Buildi ?

Tamamiyle skill dağılımı skill dağılımı ile alakalı ve late game.Geçicek oyunda R-W kombosu ile muzazzem bir alan hasarı bırakıp ve ADC-MİD-SUP rahatca eritirsiniz buda size TF kazandırır.
Rün Dağılımı ?

b664DZ.jpg
RDD6k7.jpg

Neden Bu Rün Seçimi ?
Bu rünleri seçmemizin sebebi,early Meteor ile "Q" skillimizi özleşdeştirip lanede hüküm kurup,kızart lada saglam hasar vermektir.Mana akışı ise gene "Q" skilli ile rahatça 250 Mana kazanıp "U" yeteneginin damagesini arttırmış olacaksınız,yani 1 taş ile 2 kuş.
İnce Lane Ayarları !
Lanede saglam durabilmek için 3 farm yerine 1 skil tutturup lane ittirmeniz lazım.Eger laneniz ittirilirse farm yapamazsınız para kasıp item alaamzsınız buda sizin için büyük bir kayıp olacaktır.Latede ise HARD bir suikastçi olarak oynayın "R-Q-E" kombosu ile adc çıkarın,çok daha rahat edeceksiniz.
CT'leri ve Karşısında Ne Yapılması Gerektiği !
Fizz-Yasuo-Talon-Zed vb. AD herolara karşı çok zayıftır.Bunlara karşı mutalak "Q" yeteneginizi efektif kullanmaz iseniz lanede ezilmemek elde değil.Ve kombonuzu iyi kullanın yoksa yanarsınız,"Q" ile dürtün yoksa başka türlü öne geçemessiniz.

HERKESE İYİ FORUMLAR...
GÖRÜŞÜNÜZÜ YORUMLARDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM...

Kassadin tf başlatan ve araya giren bir şampiyon olduğu için bence 1 tane zhonya şart o builde.
Aslında öyle ama ben bu buildle oynaya biliyorum o yüzden yazdım zaten biraz oyunu okumaya başlayınca oraya bir itemi çıkartıp zhonya alırlar :D onlarıda düşünürler.
Degerli yorumun için teşşekür ediyorum.

Aslında öyle ama ben bu buildle oynaya biliyorum o yüzden yazdım zaten biraz oyunu okumaya başlayınca oraya bir itemi çıkartıp zhonya alırlar :D onlarıda düşünürler.
Degerli yorumun için teşşekür ediyorum.
Bence 4. sıradaki item yerine zhonya olmalı. Rod of'un yani o asadan aldığı hp ve zhonya aldığı ufak da olsa zırh kassa'nın tf başlatmasına, araya hızlıca girip ve ölmeden çıkmasına oldukça yardımcı oluyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri