- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,202
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -471
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili TurkMMO üyeleri bu gün test masamızda sizler için Nvedia GTX 1080 ni inceledik. Oyun bilgisayarında performans testleri yaptığımız Mvedia GTX 1080 testlerden oldukça başarılı çıktığını söyleyebilirim. Test aşamasında karşılaştırma yapılacak ekran kartlarını 900 serisinden NVedia 980 ve 980 Tİ yi seçtik neden seçtiğimizi bu yönde seçim yaptığımızı soracak olur iseniz GTX 1080 e karşı yarışabilecek kartlar bunlardı çünkü bit ve performasta bir birine benzer sonuçlar bu kartlar üzerinden çıkabilirdi.
İşe isterseniz 4k testinden başlayalım günümüz oyunlarında full HD 4 k ayarlarda 3 adet oyun üzerinde ekran kartlarmızı test ettik Batlefield 1 GTA V ve Cod WW2 açıkcasını söylemek gerekirse 3 ekra kartının arasında fark oldukça dikkat çekici GTX 980 ti den %15 GTX 980 den ise %60 daha güçlü olduğunu fark ettik gerçekten Gtx 1080 kare hızı konusunda ortalığı dağıttı geçti diyebiliriz .
Shadow of Mordor teknolojisine doğru neler değişti.
Aslında Gtx 1080 nin farkını tamda bu alanda değinmek gerek. Her üç ekran kartıda da Full HD'de ve full detay ve renklere geçerken, GTX 1080, GTX 980 Ti'nin 45.9fps ve GTX 980'in 32.7fps'lerinden 4K hızında% 20 daha hızlı 54,9 fps hızında mükemmel bir ortalama kare hızı sağladığını gönül rahatlıyla söyleyebiliriz.
Test için neden GTA V ve Batlefiel1 seçildi.
GTA V ve Batlefield 1 yüksek performans isteyen oyunlar arasında bir ekran kartının olmazsa olmazı iyi bir işlemcidir işlemci ile ekran kartının uyumu bir oyun bilgisayarı için vaz geçilmez bir ilkedir.
Açıkcasını söylemek gerekirse GTX 1080 GTA V in 4k testinde beni üzdü bilgisayara çıkışında 3 yıl geçmiş bir oyunda nedenn bukadar düşük bir performans sergilediği aklımı kurcalamadı değil hatta zaman zaman 33 fps den 25 fps ye kadar düşmeler yaşadım açıkcasını söylemek gerekirse. GTA V testinde detaya inmeye pek gerek duymuyorum sadece GTX 980 4 k testinden çıkamadı onun haricinde çizelgeden farklılıklara bakabilirsniz.