HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
merak edip baktım, benim kodlarımmış
D yorum satırlarındaki cbaranları silince siz kodlamış oluyodunuz sorry dude.. 
D yorum satırlarındaki cbaranları silince siz kodlamış oluyodunuz sorry dude.. 
bu şekilde sorunlu çalışır kanka, c++'dan yapılması gereken bir kaç işlem var.merak edip baktım, benim kodlarımmışD yorum satırlarındaki cbaranları silince siz kodlamış oluyodunuz sorry dude..
![]()

bu şekilde sorunlu çalışır kanka, c++'dan yapılması gereken bir kaç işlem var.![]()
o dönme zımbırtılarını diyorsan yine c++'ya gerek yok lua ile çözmüştüm birkaç kişiye, geri dön sistemlerinin hiçbirinde c++ kullanmaya gerek duymadım sorunda yaşamadım açıkcası ama tabi tercihe bağlı bir durum nasıl kolayına geliyorsa
Quest ile stabil çalışacağını sanmıyorum kanka. Geri dön demek, kaldığı yerden devam etmesini sağlamak ben direk yeni fonksiyon oluşturup bir kaç şey düzeltip aktif ettim. Quest olarak tek giriş yapmasını sağlıyorum o kadar.o dönme zımbırtılarını diyorsan yine c++'ya gerek yok lua ile çözmüştüm birkaç kişiye, geri dön sistemlerinin hiçbirinde c++ kullanmaya gerek duymadım sorunda yaşamadım açıkcası ama tabi tercihe bağlı bir durum nasıl kolayına geliyorsa
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)