InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı WMCP KAYIT OLMA HATASI

ilanamso45

Bazıları Yavaş Yürür Ama Asla Geri Adım Atmaz.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
61
Çözüm
3
Online süresi
4d 7h
Reaksiyon Skoru
84
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
791
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR WMCP PANELİNİ KULLANIYORUM KAYITLAR AÇIK FAKAT BÖYLE BİR HATA VERİYOR Hata Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor. böyle bir hata veriyor yardımcı olabilecek varmı sanırsam navicattan dolayı ama tam bilmiyorum yardım edebilecek varsa 2 dakikasını ayırıp yardımcı olabilirmi @webmeric

Bendede Aynı Hata Var Çözemedim daha

ARKADAŞLAR WMCP PANELİNİ KULLANIYORUM KAYITLAR AÇIK FAKAT BÖYLE BİR HATA VERİYOR Hata Kayıt olunurken bir hata meydana geldi. Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor. böyle bir hata veriyor yardımcı olabilecek varmı sanırsam navicattan dolayı ama tam bilmiyorum yardım edebilecek varsa 2 dakikasını ayırıp yardımcı olabilirmi @webmeric
Sql'i mysql veritabanına kurup admin panelinden Sistem kur bölümünden sistem kurduysanız bu hatayla karşılaşıyorsunuzdur muhtemelen.
Çözüm olarak sqli tekrar okutun mysql'e.
Sistem kuru kullanmak istiyorsanız sql'i site veritabanına phpmyadmin'e kurunuz.

Sql'i mysql veritabanına kurup admin panelinden Sistem kur bölümünden sistem kurduysanız bu hatayla karşılaşıyorsunuzdur muhtemelen.
Çözüm olarak sqli tekrar okutun mysql'e.
Sistem kuru kullanmak istiyorsanız sql'i site veritabanına phpmyadmin'e kurunuz.
HİÇBİR SİSTEM KURMADIM.VE ZATEN SİTEYE OKUTTUM SQL Yİ Bİ TW BAĞLANSANIZ OLURMU ACABA ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri