- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,598
- DevLira
- -19
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ediyorumYabancı forumda paylasilmis ti onun gelişmiş hali, ne gibi eksiklik veya hataları var
Rica ederim baktım ona çokta gelişmiş denilemezdi beTeşekkürler

BekliyoruzBütün sorunları çözdüm, Müsait bir zamanda paylaşımını yapıcam.

Aldığın hatayı çözdüysen belirtde ekleyelim konuyaAnlatım Eksikliği var , cmd_genera.cpp de hatalar oluşuyor. konuya eklemeyi unutmayın
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Sorunsuz hali
Alıntı yaparak paylaşırsan sevinirim, imp_engelle.lua sı eklendi game src gereksiz şeyler kaldırıldı. packe kadar düzenlemeler yapıldı, sorunlar giderildi. Sistemin önceki halini eklediyseniz Dikkat edin çünkü önceki halindeki eklediğiniz bazı şeyler eklenmiyicek. Bi teşekkür yeterli.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntı yaparak paylaşırsan sevinirim, imp_engelle.lua sı eklendi game src gereksiz şeyler kaldırıldı. packe kadar düzenlemeler yapıldı, sorunlar giderildi. Sistemin önceki halini eklediyseniz Dikkat edin çünkü önceki halindeki eklediğiniz bazı şeyler eklenmiyicek. Bi teşekkür yeterli.
- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,598
- DevLira
- -19
Teşekkürler kontrolleri sağladıktan sonra konuya eklicemSorunsuz haliLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 173
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8mo 1h
- Reaksiyon Skoru
- 802
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 4,329
- DevLira
- 9
Sorunsuz haliLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu sistemi kurmadım bakmadım bile ama
ne gibi sorunları vardıki bu kadar herkes uğraşıyor
- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Eksikler vardı onları tamamladım, gereksiz kodlar fazla onlarda sorun çıkartıyor yanlış yerler vardı ayriyetten düzenlendi 0 gibi oldu.bu sistemi kurmadım bakmadım bile ama
ne gibi sorunları vardıki bu kadar herkes uğraşıyor