shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

(C++,Py,Lua) ThePRNCE | İmparatorluk Savaşı Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan a✘seee;
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkür ediyorum :) Yabancı forumda paylasilmis ti onun gelişmiş hali, ne gibi eksiklik veya hataları var
Rica ederim baktım ona çokta gelişmiş denilemezdi be :)

Bütün sorunları çözdüm, Müsait bir zamanda paylaşımını yapıcam.
Bekliyoruz ;)
Anlatım Eksikliği var , cmd_genera.cpp de hatalar oluşuyor. konuya eklemeyi unutmayın
Aldığın hatayı çözdüysen belirtde ekleyelim konuya

Sorunsuz hali
Alıntı yaparak paylaşırsan sevinirim, imp_engelle.lua sı eklendi game src gereksiz şeyler kaldırıldı. packe kadar düzenlemeler yapıldı, sorunlar giderildi. Sistemin önceki halini eklediyseniz Dikkat edin çünkü önceki halindeki eklediğiniz bazı şeyler eklenmiyicek. Bi teşekkür yeterli.

Sorunsuz hali
Alıntı yaparak paylaşırsan sevinirim, imp_engelle.lua sı eklendi game src gereksiz şeyler kaldırıldı. packe kadar düzenlemeler yapıldı, sorunlar giderildi. Sistemin önceki halini eklediyseniz Dikkat edin çünkü önceki halindeki eklediğiniz bazı şeyler eklenmiyicek. Bi teşekkür yeterli.
Teşekkürler kontrolleri sağladıktan sonra konuya eklicem

Sorunsuz hali

bu sistemi kurmadım bakmadım bile ama
ne gibi sorunları vardıki bu kadar herkes uğraşıyor

bu sistemi kurmadım bakmadım bile ama
ne gibi sorunları vardıki bu kadar herkes uğraşıyor
Eksikler vardı onları tamamladım, gereksiz kodlar fazla onlarda sorun çıkartıyor yanlış yerler vardı ayriyetten düzenlendi 0 gibi oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri