Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hesabımın silinmesini istiyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paralogous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba, 14.07.2018 tarihinde bu forumda bir başlık açmıştım hesap adımın değiştirilmesi veya silinmesiyle ilgili. İçerikte hesabımı yıllar önce açtığımı, google arama sonuçlarında adımla birlikte çıkıyor olmasından rahatsız olduğumu ve hesabımın tamamen silinmesini rica etmiştim. Açtığım başlığa yetkili arkadaşımız, hesap silmenin mümkün olmadığını, tüm mesajları silip hesabı süresiz kapatabileceğinizi söyledi.
Buna karşılık sitenizin gizlilik sözleşmesinde yazan aşağıdaki kısmı cevap olarak verdiğimde,
Haklar​

Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için bize ulaşın. Sizinle ilgili tuttuğumuz bilgilerin eksik veya anlış olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşabilirsiniz.
Kişisel bilgilerinizin silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bununla ilgili bize ulaşın formunu kullanarak talepte bulunabilirsiniz.
"Hesap silinme sebebi:
Silinmek istenen hesap profil urlsi:
Hesabınızın silinmek istenmesine neden olan unsur:
Bu forumu doldurup BURADAN gönderiniz en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
Ek olarak hafta sonu mesayi yoktur hafta içi değerlendirilir talebiniz bayım."

Bu şekilde bir geri dönüş oldu. Bütün sözleşmeleri genelde "next,next,next" şeklinde geçtiğimiz için kimsenin haberi olmuyor bu tarz şeylerden anlayabiliyorum tabii ki ama dünya gizlilik ve ihlaller konusunda yanıp kavruluyorken "hesap silme işlemimiz bulunmamaktadır" gibi saçma bir cevap vermemelisiniz. Herkesin kendi hesabını istediği zaman kapatma/silme hakkı bulunmaktadır.

Özetlemek gerekirse, Cumartesi hesabımın silinmesine dair yaptığım başvuru da 6. güne girmekteyiz ama henüz herhangi bir işlem yapılmadı veya mail adresime bir dönüş olmadı. Hesabımın ve mesajlarımın silinmesini istiyorum, ilginize teşekkür ederim, sadece tekrar hatırlatmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri