noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Blade2 - BEST Production - Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1. si hocam nerede yazıyor göremedim nasıl gireceğimi 2. konuya gelirsek channel core kısmında ıp felan yok ikincisi saçma sapan bir şeyi sorun etmiyorum madem konu çaıyorsun yazılanlar bak ben sana putty şifresi yanlış vs de demedim sadece ch sorununu sordum yani asıl böyel bir açık lama yapman saçma
Farkındaysan navicat sorununu 2. paragrafta yazdım. Çünkü genelleme yaptım :D (Putty? :D )

Bak dostum, sen 25 ağustos 2017 tarihinde bu filesin orjinal konusunda da aynı şeyi yazmışsın. (Orj Konu) Filesi okadar insan sorunsuz kurmuş (Kurulumdan bahsediyoruz, oyun sorunlu :) ) Aynı şekilde sorun çözümleri için açılan konuyada mesaj yazmışsın. Ben sadece kırık linkleri düzelttim, konuyu yeniden açtım. Files benim değil, dosyalara hakim değilim. Ama kurup çalıştığından emin olduğumu söyliyebilirim. Yani benim elimden birşeyler gelmez.

Not: Doğru navicat şifresi konuya eklenmiştir. (3dk lık araştırmayla buldum bak sen şu işe :D )

Farkındaysan navicat sorununu 2. paragrafta yazdım. Çünkü genelleme yaptım :D (Putty? :D )

Bak dostum, sen 25 ağustos 2017 tarihinde bu filesin orjinal konusunda da aynı şeyi yazmışsın. (Orj Konu) Filesi okadar insan sorunsuz kurmuş (Kurulumdan bahsediyoruz, oyun sorunlu :) ) Aynı şekilde sorun çözümleri için açılan konuyada mesaj yazmışsın. Ben sadece kırık linkleri düzelttim, konuyu yeniden açtım. Files benim değil, dosyalara hakim değilim. Ama kurup çalıştığından emin olduğumu söyliyebilirim. Yani benim elimden birşeyler gelmez.

Not: Doğru navicat şifresi konuya eklenmiştir. (3dk lık araştırmayla buldum bak sen şu işe :D )
tamamdır hocam ozaman kanaxka0 skypeden ekleme şansın varmı ?

Teşekkür ederim paylaşımlarınız için.:rapture2:

pack mysql game dosyası varsa src dosyalarını konuya bakdım görmedim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)