Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Raidcall : 6559567
Baskan : [ ≈ۣۜ̅C★ ЄχѕєĿαηѕ ]
Lonca Alım Şartları :- Yaş Sınırı ( 18 ) - ( Lonca yetkillerine ve üyelerine saygısını bilmeli )- Küfürlü Konusmamak Zorunda .- Gecici Değil Kalıcı Olacak Gelmeli .- RC'de Kavga V.S Cıkarmayacak .- Günlük online süresi 3-4 saat en az - Efsun & Biyolog yapmasini bilmeli- Biz bir loncadan daha fazlasiyiz bir aileyiz
LONCAMIZA RC'Lİ ALIMLAR BAŞLAMISTIR. DOSTLUK,ARKADAŞLIK VE KARDEŞLİK İÇİN BURADAYIZ ... [ 6559567 ]
Saygılı Kendini Bilen, Hırslarından Ziyade Oyun Oynamaktan Zevk Alan.
Bir Gün Değil Her Gün Bizimle Olacak.
Kalıcı Kişi Olmalı,Dürüst Güvenilir Olması.
Gereksiz Yere Mikrofon basmamalı , Oyuna Girmeden Raidcall'a Girmeli.
Lonca İçerisinde Hile,Küfür Ve Benzeri Davranışlar Kesinlikle Yasaktır Saygılı Bir Ortam Yaratmaya Çalışıyoruz.
Loncada terbiyesizlik edecek çocukluk yapacak kişilere kapımız kapalıdır.
Oyun İçi Asla Küfür Kullanmayacaktır.
Lonca İçinde Yardımlaşma Vardır. Hiç Kimsenin Lonca Üyelerinden Herhangi Bir Kimseye Yardım Yapmama Gibi Bir Lüksü Yoktur.
Raidcall olmalı,
Küfür yasak. ( Onlar İçin Ayrı Bir Sohbet Odası Olucak )
Oyun içi yardım, Raidcall'da sohbetlere katılmalı,
Oyun içinde genel sohbetten ( Alttan ) gereksiz muhabbet yapmamalı,
Oyun içinde diğer Userlerle ve lonca içinde bir sorunda Team Adminlerle veya direk lonca lideri ile görüşmeli, ( Raidcall gel vs. gibi durumlar olmamalı )
2-3 gün sonra loncadan çıkacak kişiler hiç gelmesin,
Online süresi çok önemli değil fakat toplantı gibi durumlarda yetkililere Mazertini bildirmeli,
Oyun içi etkinlikler yaptığımızda katılmalı ..
Kalıcı Kişi Olmalı,Dürüst Güvenilir Olması.
Gereksiz Yere Mikrofon basmamalı , Oyuna Girmeden Raidcall'a Girmeli.
Lonca İçerisinde Hile,Küfür Ve Benzeri Davranışlar Kesinlikle Yasaktır Saygılı Bir Ortam Yaratmaya Çalışıyoruz.
Loncada terbiyesizlik edecek çocukluk yapacak kişilere kapımız kapalıdır.
Oyun İçi Asla Küfür Kullanmayacaktır.
Lonca İçinde Yardımlaşma Vardır. Hiç Kimsenin Lonca Üyelerinden Herhangi Bir Kimseye Yardım Yapmama Gibi Bir Lüksü Yoktur.
Raidcall olmalı,
Küfür yasak. ( Onlar İçin Ayrı Bir Sohbet Odası Olucak )
Oyun içi yardım, Raidcall'da sohbetlere katılmalı,
Oyun içinde genel sohbetten ( Alttan ) gereksiz muhabbet yapmamalı,
Oyun içinde diğer Userlerle ve lonca içinde bir sorunda Team Adminlerle veya direk lonca lideri ile görüşmeli, ( Raidcall gel vs. gibi durumlar olmamalı )
2-3 gün sonra loncadan çıkacak kişiler hiç gelmesin,
Online süresi çok önemli değil fakat toplantı gibi durumlarda yetkililere Mazertini bildirmeli,
Oyun içi etkinlikler yaptığımızda katılmalı ..
Daha bir çok videomuz youtube'de MaviHuzur Loncası veya İstihbarat Loncası olarak mevcutturFacebook sayfamız ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Loncamızda Dostluk Esastır.Kimse kimsenin düşmanı değildir.Aramızda tartışma dahi yaşanmaz.Saygı ve sevgi çerçevesinde her birimiz birbirimizin abisi,ablası aynı zamanda da arkadaşı ve kardeşiyiz.
Hoşgörü loncamızın temelinde yatar.Herşeye,her olaya,her davranışa hoşgörü ile yaklaşırız.Birbirimize karşı oldukça hoşgörülü davranmalıyız.
Saygı ve sevginin bulunduğu bir ortam olan loncamızda yaşça büyük veya küçük kullanıcılar bulunmaktadır.Hiçbiri bir üyemize yada oyundan bir üyeye saygısızlık edemez,ettirmeyiz.Saygısızlığı tespit edildiği anda hesabı kapanmamışsa kapanması için talepte bulunan yine biz oluruz.
Merhaba Değerli MAVİ HUZUR Ailesi
Yeni Nesil Metin2 oyununda sizi ve ekibiniz görmek isteriz
Lonca Turnuvaları ve Bireysel Turnuvalarda Ep ödülleri ve Özel Sürpriz Hediyelerimiz olucak
Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 20 Temmuz 2018 Saat : 20:00'de Dark of Wars serverimiz acılcaktır.Güçlü Ekipleri bekleriz. Detaylı bilgi için Aşagıda linklerden ulaşabilirsiniz.
Ana Sayfa ►
Tanitim ►
Forum ►
Facebook Sayfası ►
Yeni Nesil Metin2 oyununda sizi ve ekibiniz görmek isteriz
Lonca Turnuvaları ve Bireysel Turnuvalarda Ep ödülleri ve Özel Sürpriz Hediyelerimiz olucak
Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 20 Temmuz 2018 Saat : 20:00'de Dark of Wars serverimiz acılcaktır.Güçlü Ekipleri bekleriz. Detaylı bilgi için Aşagıda linklerden ulaşabilirsiniz.
Ana Sayfa ►
Tanitim ►
Forum ►
Facebook Sayfası ►
Florya2 kendine has hiçbir serverde olmayan bol dönüşümleriyle orta emek vslik serverimiz 14 Temmuz Cumartesi günü açıldı. Sende aramıza katıl bu efsane eğlenceyi kaçırma..
▪11+6 silah dönüşümü (Yeni sezon için 6 dönüşüm eklendi son dönüşüm silah animasyonlu hareketli silahtır.)
▪ 18+3 zırh dönüşümü (Yeni sezon için 3 dönüşüm eklendi)
▪ 8'er iç item dönüşümü vardır.
➡ Oyunumuz 78 level başlar 250 level biter.
➡Bedava Nesne markette silah hariç efsun seçerek 5/5 efsun dönüşümsüz item alabilirsiniz.
➡ Köpeklerde kasılma aktif(her slot aynı oranda exp verir.)
➡ Her bayrağa ayrı ada [Serbest Engelli]
➡ Florya2 özel map
➡ Ve birçok kendine has özellikleriyle sizlerle.
Dönüşümler ve Detaylı tanıtım için:
Turkmmo konu: https://forum.turkmmo.com/konu/3588440-nesne-marketten-efsun-secmeli-bedava-editli-tek-server-bol-donusum-her-hafta-vs-turnuvasi/
Dönüşümler ve Detaylı tanıtım için:
Turkmmo konu: https://forum.turkmmo.com/konu/3588440-nesne-marketten-efsun-secmeli-bedava-editli-tek-server-bol-donusum-her-hafta-vs-turnuvasi/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)