InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 TR Unpack&Bypass&Decrypt

EnXpow

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
Eskiden metin2 pvp üzerinde çalışmıştım ve SendChatPacket gibi stringler vardı fakat metin2 TR'de reference stringlerde bu yok.
Ollydbg ile open yöntemiyle açmaya çalışınca CRYPTECT'e yakalanıyor. IsDebuggerPresent gibi fonksiyonları değiştiremem rağmen aşamadım.
Attach yapınca breakpoint koyunca bp'ye geldiği an oyun kapanıyor.
Ben Cheat Engine ile attachlama konusunu ve breakpoint koyma olayını hallettim.
Benim amacım "Mavi ejderha geri döndü!" yazısını çıktığı an en hızlı bir şekilde öğrenmek. Bu yüzden recv fonksiyonundaki data parametrisine baktığımda mavi ejderha paketinde ejderha geçmediği için bu paketi illaki decrypt etmem lazım. Eğer başka bir yöntem var ise(çok hızlı olacak, ekran piksel okumayı yaptım ama 40ms alabiliyorum en hızlı, bu yüzden oyunun içine karışmak istiyorum daha hızlı olması için)
Son olarak ban yedim: "Your account has been banned for breaching point 4.3 of our Terms & Conditions." bunun heralde breakpoint koyduğum için olduğunu düşünüyorum.

Yardımcı olmak isteyenlerle teamviewer yoluyla bakabiliriz, c++ ve assembly bilgim var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri