Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Projeye Ortak Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geceseyri21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
Merhaba,

Ben Serdar Tekin yaklaşık 4-5 yıldır metin2 ile uğraşıyorum, son 2 yıldır oyun açıp para kazanmaya başladım. Bu sene biraz daha ilerletmeyi düşünüyorum. Elimizde daha öncede kullandığımız files var. Bu amaçla 3 kişilik ekibimize bir ortak daha arıyorum.

Beklentilerim;
Ortak olmak isteyen kişiden hiç bir para beklentim yok ve ortak olması halinde tamamen eşit pay alacak.
C++ ve Phyton dilleri ile kodlama yapabilecek ve metin2 üzerinde sistemler yazabilen birini arıyorum ve yapması gereken sadece teknik sorunlar ve sistem geliştirmeleri olacak.
Ortak olacak kişiden files vs. beklentimiz yok zaten elimizde bir çok sistem var ve yarın oyun açsak rahatlıkla kullanabileceğim bir files var.

Ortaklık Amacım;
"Madem sorunsuz files var ve parada istemiyorsun neden bu özellikte bir ortak arıyorsun ?" gibi bir soru oluşabilir kafanızda fakat ben kodlama yapmayı bilmiyorum bu zamana kadar sistem satın alarak veya kendimiz ekleyerek buralara kadar geldik artık bir adım daha önce gidebilmek istiyorum bunun için kodlama bilen bir ortağa ihtiyacımız var.

Eğer bir ortaklık yapacak olursak elbette sizin beklentilerini dinlemek ve görüşmek istiyorum. Bu forumda bu konuyu açmamın sebebi eminim ki gerçekten bu tarz ortaklıklar arayan insanlar var.

*Lütfen istediğiniz sistemi eklerim, hangi sistemi istersin sökerim tarzı teklifler ile gelmeyin amacımız sistem sökerek bir şeyler oluşturmak değil!

*Açtığım oyunlar hakkında detayları özelden verebilirim. Görüşmek isterseniz özelden yazarsanız diğer detayları konuşabiliriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri