- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
senin hakkın sağlam bi küfürde ban yemek var şimdiKardeşim vhd indir diyosun da benim elimde simyasız eski tr tipi files var şuanda (vhd) game ve mysql değişince şuan ki Tr gelecek mi? sorunsuz bir şekilde? ++ offline nasıl kurulur demedim oraları karıştırma sen..
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Bir sistem banından korkacak kadar haysiyetsiz karı kılıklı adam görünümlü kişiliğe sahip olduğunu lütfen bir kademe daha az belli et olur musenin hakkın sağlam bi küfürde ban yemek var şimdi
++ Patlamış kanalizasyondan çıkmış bir b** gibi konuya dalışını beğendim 
- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
Ben bu forumda 2014 ten beri varim senin gibi gereksiz bi insan icin ban yeme niyetinde degilim
- Konular
- 157
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 836
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,315
- DevLira
- 51
böylelerine yardim edilmez adama sunlari yaparak bişeyler yapabilirsin geç onlari falan yazmiş sanki adamin patronuymus gibi biz öğrendiklerimizi anamizin karnindami öğrendik deniyerek öğrenicek forumda herşey icin konu var ben bi root editlemeyi bilmezken kendi sunucumu kurup kendi serverimi açar hale geldimforumda nedense çok az destek veren kaldı bu aralar tatile filan mı gittiler ne anlamadım
moderatörler de işlerini yapmıyor düzgün konulara bakıyorlar çıkıyorlar cevap da vermiyorlar anca arada veriyorlar biraz önce 1 2 moderatör gördüm sanırım altta görüntüleyen bölümünde ama cevap vermediler insan bir link bari atar o kadar moderatör bide
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Farkındaysan benim konumdasın bana ukala ukala konuşana ben her türlü konuşurum sen rahat ol 2014, 2015 ilgilendirmez beni 4 senelik forum hesabı diye laklak edemezsin burada. Gereksiz insanın kim olduğu belli burada ulan sen ne boş bir insansın konuma gelip karı gibi dırdır edecek kadar boş bir insansın? (Yardım amaçlı gelmişsindir belki ona sözüm yok eyvallah) Gelmişsin bana küfür hak ediyorsun, yardım edilmez vs sanane birader işine baksana sen her boka maydanoz olma konudan ikileyiver laleye bak benim konuma gelmiş bana dırdır ediyor nasıl bir şeytan türüsün sen nerden türedin de benim konumu buldun? İblisi seni.. ++böylelerine yardim edilmez adama sunlari yaparak bişeyler yapabilirsin geç onlari falan yazmiş sanki adamin patronuymus gibi biz öğrendiklerimizi anamizin karnindami öğrendik deniyerek öğrenicek forumda herşey icin konu var ben bi root editlemeyi bilmezken kendi sunucumu kurup kendi serverimi açar hale geldim
Şunu da eklemek istiyorum, 4 Senelik forum hesabın ve tecrübenin olduğunu iddia ediyorsun ama 4 senede sunucuya server kurabilicek kadar cahilsin daha çok gelişmen gerekirdi ki sunucuya server kurup offline, online bir şekilde oynamak, satışa sunmak kolay bir işlem. Root editlemekten server kurmaya 4 Sene vermişsin çocuk git güldürme beni gecenin bu saatinde

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)