- Konular
- 105
- Online süresi
- 6m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli TURKMMO sakinleri.
Geçtiğimiz sene Metin35 projesini başlatmış çok uğraşlar ve zorluklar sonucunda serverimizi açmıştık.
Açılışımızda +1000 Online ile başlamıştık.
Ancak Üniversitemdeki dersler yüzünden serveri açtığım günden itibaren serverle hiçbir şekilde uğraşamadığımdan dolayı kapatmıştım.
Servere aşağı yukarı filesinden - reklamlarına - reklam için gereken videolara ve fotoğraflara - facebook sayfasına ortalama 3000 TL kadar para harcamış bulunmaktayım.
Şuan serverimizin herşeyi hazır durumdadır tek gereken şey reklam ve serverin açılması.
Site panelimiz, Nostalji otopackımız, fotoğraflarımız, tanıtım videolarımız, facebookda 6bin emek server oyuncu beğenili sayfamız hazır şekilde beklemektedir.
EMEK SERVER AÇMAK İSTEYEN ANCAK BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYEN DİREK SERVER AÇACAK KİŞİLERLE ORTAK OLMAK NİYETİNDEYİM.
GİDERLER SADECE REKLAM ÜZERİNDEN OLACAKTIR.
SERVERİMİZ 1-99 NOSTALJİ EMEK ÜZERİNE KURULUDUR.
Geçtiğimiz sene Metin35 projesini başlatmış çok uğraşlar ve zorluklar sonucunda serverimizi açmıştık.
Açılışımızda +1000 Online ile başlamıştık.
Ancak Üniversitemdeki dersler yüzünden serveri açtığım günden itibaren serverle hiçbir şekilde uğraşamadığımdan dolayı kapatmıştım.
Servere aşağı yukarı filesinden - reklamlarına - reklam için gereken videolara ve fotoğraflara - facebook sayfasına ortalama 3000 TL kadar para harcamış bulunmaktayım.
Şuan serverimizin herşeyi hazır durumdadır tek gereken şey reklam ve serverin açılması.
Site panelimiz, Nostalji otopackımız, fotoğraflarımız, tanıtım videolarımız, facebookda 6bin emek server oyuncu beğenili sayfamız hazır şekilde beklemektedir.
EMEK SERVER AÇMAK İSTEYEN ANCAK BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYEN DİREK SERVER AÇACAK KİŞİLERLE ORTAK OLMAK NİYETİNDEYİM.
GİDERLER SADECE REKLAM ÜZERİNDEN OLACAKTIR.
SERVERİMİZ 1-99 NOSTALJİ EMEK ÜZERİNE KURULUDUR.
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
https://forum.turkmmo.com/konu/3649...er-serverime-ortak-aramaktayim/#post-20232097
Buradaki konudan devam ediniz.
Buradaki konudan devam ediniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...