K kazimsefa Level 1 Katılım 6 Tem 2018 Konular 1 Mesajlar 1 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 7 Yıl 11 Ay 12 Gün Başarım Puanı 1 Yaş 34 MmoLira 1 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 6 Tem 2018 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Merhaba Bugün Sİzlere Çok gizli vir programı tanıtacağım bu programın özellikleri : wolfteam hack, zula hack daha doğrusu ultra bir hack dosyası ZULA HACK İÇERİKLERİ : adamı kafasından vurma , rakip takımı kutu içersinde (duvar arkasından görme) vb... WOLFTEAM HACK İÇERİKLERİ : Bunları aklımda tutamadım wçqe.QÇE bir sürü hile var içersinde... ÖNEMLİ NOT : hileyi açarken antivirüs programlarınızı devre dışı bırakın oyun hile programı olduğundan dolayı virüs sayabiliyor. Not: önce hileyi açın sonra oyuna girin iyi kullanımlar.... indirme link Uruk-Hai Obey your MASTER ! Katılım 8 Nis 2017 Konular 2,285 Mesajlar 4,322 Çözüm 4 Online süresi 21h 15m Reaksiyon Skoru 1,452 Altın Konu 3 TM Yaşı 9 Yıl 2 Ay 6 Gün Başarım Puanı 347 MmoLira 1,836 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 6 Tem 2018 #2 Konu tarafımca editlenip, kapanmıştır. Virustotal linki ve çalıştığına dair kanıt ekleyip bana Ö.M atarsanız konu incelenip uygun bölüme taşınacaktır. Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Merhaba Bugün Sİzlere Çok gizli vir programı tanıtacağım bu programın özellikleri : wolfteam hack, zula hack daha doğrusu ultra bir hack dosyası ZULA HACK İÇERİKLERİ : adamı kafasından vurma , rakip takımı kutu içersinde (duvar arkasından görme) vb... WOLFTEAM HACK İÇERİKLERİ : Bunları aklımda tutamadım wçqe.QÇE bir sürü hile var içersinde... ÖNEMLİ NOT : hileyi açarken antivirüs programlarınızı devre dışı bırakın oyun hile programı olduğundan dolayı virüs sayabiliyor. Not: önce hileyi açın sonra oyuna girin iyi kullanımlar.... indirme link
Uruk-Hai Obey your MASTER ! Katılım 8 Nis 2017 Konular 2,285 Mesajlar 4,322 Çözüm 4 Online süresi 21h 15m Reaksiyon Skoru 1,452 Altın Konu 3 TM Yaşı 9 Yıl 2 Ay 6 Gün Başarım Puanı 347 MmoLira 1,836 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 6 Tem 2018 #2 Konu tarafımca editlenip, kapanmıştır. Virustotal linki ve çalıştığına dair kanıt ekleyip bana Ö.M atarsanız konu incelenip uygun bölüme taşınacaktır.
Konu tarafımca editlenip, kapanmıştır. Virustotal linki ve çalıştığına dair kanıt ekleyip bana Ö.M atarsanız konu incelenip uygun bölüme taşınacaktır.