Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 2008 - 2010 TR Tipi 0 Sistem Files SRC

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Jack.Wrestler bu files senin dğelmi knka adam luyas2 event yazısnın sadece event kısmını bırakmış dfglşkjdklfgjdfg dostum warezden files alıp satıyorsun bari birşeyleri değiştir

diğer referanslar gerçekmi acaba yetkililerin araştırması gerekli

( OldMt2, EskiMetin2,Metin2010org)
kişiye 6000tl ödeme gönderdim ve hizmeti teslim etmediği gibi attığı char.cpp char.h bilgilerinde wolfman karakterinin olduğunu gördüm 2008 2010 filesı 7k online denenmiş kusursuz hale getirilmiş files diyip milleti kandırıyor. bayramdan sonra hizmeti alamadığım için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım aynı zamanda faturasız işlemden dolayı vergi dairesine dilekçe yazıp mutlaka ceza almasını sağlayacağım ek olarak bu kişinin turkmmoda yerinin olmadığını düşündüğüm içinde turkmmo üzerinden inşallah banlatacağız.

kişiye 6000tl ödeme gönderdim ve hizmeti teslim etmediği gibi attığı char.cpp char.h bilgilerinde wolfman karakterinin olduğunu gördüm 2008 2010 filesı 7k online denenmiş kusursuz hale getirilmiş files diyip milleti kandırıyor. bayramdan sonra hizmeti alamadığım için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım aynı zamanda faturasız işlemden dolayı vergi dairesine dilekçe yazıp mutlaka ceza almasını sağlayacağım ek olarak bu kişinin turkmmoda yerinin olmadığını düşündüğüm içinde turkmmo üzerinden inşallah banlatacağız.
İlgili kişiye ürün teslim edilmiş olup faturalandırılması için vkn/tc bilgileri talep edilmiştir iletmediği için faturalandırma yapılamıyor bilgilerinize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri