Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese iyi günler, iyi forumlar.
Yaklaşık 3-4 senedir içimde ukte kalan, son bir senedir de üzerinde çeşitli çalışmalar yaptığım "yayıncılık" işine tam anlamıyla başlamayı düşünüyorum. Okuduğum bölüm de (yazılım mühendisliği) bilgisayarla içli dışlı olduğundan yayın yapmanın hem güzel bi kitle oluşturmak, eğlenceli ve keyifli oyunlar oynamak ve okuduğum bölümde öğrenebilirsem öğrendiklerimi izleyicilere de aktarmak için güzel bir yol olduğunu düşünüyorum. Bu yayıncılık isteğim için ayrı eve taşınıp bilgisayarımı en güzel şekilde hazırladım. Ben hazırım yayınımda sizleri de görmek isterim.
Şu an sahip olduğum oyunlar:
- Fortnite
- Pubg
- League of Legends
- Realm Royale
- Battlerite
- 60 Seconds!
- Arma III
- CS:GO
- Dead Realm
- Euro Truck Simulator 2
- Garry's Mod
- GTA V
- H1Z1
- Left 4 Dead 2
- Mount & Blade: Warband
- Portal 2
- The Witcher 3: Wild Hunt
Oyunlar uzun süredir hesabımda olsa da girmediklerim var. Hiçbir oyunda iddialı değilim. Hatta bazı oyunlarda kötülük konusunda iddialı olabilirim. Amacım hoş vakit geçirmek ve sizleri eğlendirebilmek. Oyun oynadığım ekibim tatilde olduğundan yaz boyunca bireysel yayınlarım olacak. Yaz sonunda ekibimizle birlikte daha güzel bi yayın dönemine başlamayı hedefliyoruz.
Yayın Linki :
Discord Kanalımız :
Taşınma işlerim tam olarak tamamlandığında yayın programı oluşturup paylaşmayı düşünüyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Yaklaşık 3-4 senedir içimde ukte kalan, son bir senedir de üzerinde çeşitli çalışmalar yaptığım "yayıncılık" işine tam anlamıyla başlamayı düşünüyorum. Okuduğum bölüm de (yazılım mühendisliği) bilgisayarla içli dışlı olduğundan yayın yapmanın hem güzel bi kitle oluşturmak, eğlenceli ve keyifli oyunlar oynamak ve okuduğum bölümde öğrenebilirsem öğrendiklerimi izleyicilere de aktarmak için güzel bir yol olduğunu düşünüyorum. Bu yayıncılık isteğim için ayrı eve taşınıp bilgisayarımı en güzel şekilde hazırladım. Ben hazırım yayınımda sizleri de görmek isterim.
Şu an sahip olduğum oyunlar:
- Fortnite
- Pubg
- League of Legends
- Realm Royale
- Battlerite
- 60 Seconds!
- Arma III
- CS:GO
- Dead Realm
- Euro Truck Simulator 2
- Garry's Mod
- GTA V
- H1Z1
- Left 4 Dead 2
- Mount & Blade: Warband
- Portal 2
- The Witcher 3: Wild Hunt
Oyunlar uzun süredir hesabımda olsa da girmediklerim var. Hiçbir oyunda iddialı değilim. Hatta bazı oyunlarda kötülük konusunda iddialı olabilirim. Amacım hoş vakit geçirmek ve sizleri eğlendirebilmek. Oyun oynadığım ekibim tatilde olduğundan yaz boyunca bireysel yayınlarım olacak. Yaz sonunda ekibimizle birlikte daha güzel bi yayın dönemine başlamayı hedefliyoruz.
Yayın Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Discord Kanalımız :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Taşınma işlerim tam olarak tamamlandığında yayın programı oluşturup paylaşmayı düşünüyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Başarılı yayın hayatı dilerim sizlere.Kısa süre içerisinde izleyeceğim sizi
İyi forumlar..
İyi forumlar..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)