farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Official Efsun Bonus Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan a✘seee;
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 209
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Teşekkürler sorunsuzca ekledim, sistemi kurcalarken farkettim bonus görüntüleme penceresi acıkken ışınlanınca pencere acık takılı kalıyor ve hiç bir şekilde kapanmıyor oyunu kapatıp baştan acmanız gerekiyor yani takılı kalıyor statü ekranını tekrar acıp yeni pencere acınca farklı acılıyor bu işlemler ışınlandıktan sonra oluyor yani kapatma tuşuda olmadığı için oyundan cıkıp girmek gerekiyor çözüp konuya eklermisin
Kontrol edeyim eklerim konuya

inceledim ama bende öyle bir sorun gözükmüyor, uicharacter.py 'ye def OnTop ve def Hide ekletmiştim. onları bi kontrol etsene tab ayarını
kontrol ettimde bi sorun göremedim anlatımdaki gibi yaptım acaba karşılaştırmam için bana senin uicharacter.py ni burdan dosya olarak veya paste2 olarak atarmısın komple ısınlanınca ya o ekran takılı kalıyor yada statu ekranını kapatamıyorum acmayada basınca yenısı acılıyor

kontrol ettimde bi sorun göremedim anlatımdaki gibi yaptım acaba karşılaştırmam için bana senin uicharacter.py ni burdan dosya olarak veya paste2 olarak atarmısın komple ısınlanınca ya o ekran takılı kalıyor yada statu ekranını kapatamıyorum acmayada basınca yenısı acılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri