kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Lonca Arıyorum Metin 2 TR Aktif ve Devamlılık Sağlayabileceğim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Terap1stt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    mt2 türk
Merhabalar

29 yaşındayım
Eli yüzü düzgün, ne yaptıklarını bilen ve orta düzey oyunculara açık bir lonca aramaktayım.
Oyuna sıfırdan başlangıç yapacağım. Bir yıldan uzun süredir oynamıyordum tekrar bir başlayayım dedim.

Discord, TS3 programları öncelikli tercihimdir.

Not: Küfür ve saygı konularında düşünebileceğinizden çok çok daha fazla katıyımdır. Lütfen bu konulsrda kendine güvenen loncalar iletişime geçsinler.

Not2: Oyun kapsamı sadece MT2 den oluşmamakta. Steam üzerinde de bir çok oyunda eşlik edebiliriz.

Teşekkürler

Merhabalar

29 yaşındayım
Eli yüzü düzgün, ne yaptıklarını bilen ve orta düzey oyunculara açık bir lonca aramaktayım.
Oyuna sıfırdan başlangıç yapacağım. Bir yıldan uzun süredir oynamıyordum tekrar bir başlayayım dedim.

Discord, TS3 programları öncelikli tercihimdir.

Not: Küfür ve saygı konularında düşünebileceğinizden çok çok daha fazla katıyımdır. Lütfen bu konulsrda kendine güvenen loncalar iletişime geçsinler.

Not2: Oyun kapsamı sadece MT2 den oluşmamakta. Steam üzerinde de bir çok oyunda eşlik edebiliriz.

Teşekkürler
Merhaba Değerli Lonca Ailesi
Yeni Nesil Metin2 oyununda sizi ve ekibiniz görmek isteriz
Lonca Turnuvaları ve Bireysel Turnuvalarda Ep ödülleri ve Özel Sürpriz Hediyelerimiz olucak
Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 20 Temmuz 2018 Saat : 20:00'de Dark of Wars serverimiz acılcaktır.Güçlü Ekipleri bekleriz. Detaylı bilgi için Aşagıda linklerden ulaşabilirsiniz.
Ana Sayfa ►
Tanitim ►
Forum ►
Facebook Sayfası ►

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri