Merhabalar
29 yaşındayım
Eli yüzü düzgün, ne yaptıklarını bilen ve orta düzey oyunculara açık bir lonca aramaktayım.
Oyuna sıfırdan başlangıç yapacağım. Bir yıldan uzun süredir oynamıyordum tekrar bir başlayayım dedim.
Discord, TS3 programları öncelikli tercihimdir.
Not: Küfür ve saygı konularında düşünebileceğinizden çok çok daha fazla katıyımdır. Lütfen bu konulsrda kendine güvenen loncalar iletişime geçsinler.
Not2: Oyun kapsamı sadece MT2 den oluşmamakta. Steam üzerinde de bir çok oyunda eşlik edebiliriz.
Teşekkürler
29 yaşındayım
Eli yüzü düzgün, ne yaptıklarını bilen ve orta düzey oyunculara açık bir lonca aramaktayım.
Oyuna sıfırdan başlangıç yapacağım. Bir yıldan uzun süredir oynamıyordum tekrar bir başlayayım dedim.
Not: Küfür ve saygı konularında düşünebileceğinizden çok çok daha fazla katıyımdır. Lütfen bu konulsrda kendine güvenen loncalar iletişime geçsinler.
Not2: Oyun kapsamı sadece MT2 den oluşmamakta. Steam üzerinde de bir çok oyunda eşlik edebiliriz.
Teşekkürler
Merhaba Değerli Lonca AilesiMerhabalar
29 yaşındayım
Teşekkürler
Yeni Nesil Metin2 oyununda sizi ve ekibiniz görmek isteriz
Lonca Turnuvaları ve Bireysel Turnuvalarda Ep ödülleri ve Özel Sürpriz Hediyelerimiz olucak
Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 20 Temmuz 2018 Saat : 20:00'de Dark of Wars serverimiz acılcaktır.Güçlü Ekipleri bekleriz. Detaylı bilgi için Aşagıda linklerden ulaşabilirsiniz.
Ana Sayfa ►
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tanitim ►
Forum ►
Facebook Sayfası ►