farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Market paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NexusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Merhaba arkadaşlar, sizlerle paylaştığım nesne market arşivimde epeydir duruyordu. sağda solda nesne market arayanları görünce paylaşmaya Karar verdim açık durumu nedir bilmiyorum yapımcısı yabancıdır kullanıp kullanmamak size kalmış. Şöyle bir dez avantajı var admin paneli mevcut değil. Kullanmak isteyen arkadaşlar phpmyadmin yardımı veya navicat yardımıyla item ekleme çıkartma işlemi yapabilirler. Daha fazla uzatmadan resimlere ve linklere geçeyim kurulum videosu internet bağlantım yavaş olduğu için biraz gecike bilir şimdiden kullananlara hayırlı olsun, kullanan arkadaşlar bir teşekkür ederlerse çok makbule geçerler..

not: 2 adet dil seçeneği mevcuttu ben ingilizceyi türkçe yaptım diğer paylaşılanların türkçe yaması yoktur.

Z9JDaz.jpg

oO9gaq.jpg

BL4M1G.jpg

76Pknm.jpg

İndirme Linki - Virüs Total
.htacces dosyası tıkla indir

bu marketi ekleyebilen banada yardımcı olabilirmi ? kurulum videosu berbat ve herşeyi yapmama rağmen beyaz sayfa çıkıyor. bu arada bu paneli parayla satmaya çalışan insanlar gördüm bunların önüne geçebilmek için daha iyi bir video çekebilicek varsa çeksin çunki çoğu kişi bu paneli serverine ekleyemedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri