HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, görseller silinmiş ölü post gibi durduğu için de düzenleyeceğim kanıt olarak ekli olan alıntılarda görüntüsü görünüyor indirerek deneyebilirsiniz. Satışını yaptığın daha sonra da vakit veremediğim için boş boş da elimde durmasını istemediğim için zamanında yaptığım bir iş kodlaması karmaşıktır ama düzenlemek istediğiniz yerini rahatlıkla düzenleyebilirsiniz
MAİL İŞLEMLERİ
Bunun için bir makale yazdım onu okuyabilirsiniz. Tıkla
setting/ayar.php içine girin şu kısımları editleyin
Ne kadar oynama yapacak iseniz 0 rakamı yerine yazın
PHP:
define('FAKEUSER',0); // OYUNCU SAYISINIDA ŞİŞİRME YAPMAK İSTER İSEN DEĞERİ DEĞİŞTİR
define('FAKEPAZAR',0); // PAZAR SAYISINIDA ŞİŞİRME YAPMAK İSTER İSEN DEĞERİ DEĞİŞTİR
İNDİRME LİNKİ:
VİRUS TOTAL:
İndirme Linki Github'da bulunuyor oraya hem full halini hemde .sql ve about dosyasını yükledim dilediğiniz zaman da ordan ulaşıp indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRUS TOTAL:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MAİL İŞLEMLERİ
Bunun için bir makale yazdım onu okuyabilirsiniz. Tıkla
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
kendi forum sitesi üzerine prim yapıyor yani yoksa paylasım nedeni o zaten
Siteyi kaldırmıştım zaten, Niye gece gece birbiriniz ile kalp kırıcı konuşuyorsunuz ki.
Yönetici link içeren siteyi kaldırmış zaten. Burada baltalama yapan arkadaşın başka bir garezi var konuyu açan kişiye, prim veya site linki basit bir bahane sadece. Baltalama, paylaşımcıyı soğutma davranışlarından ötürü gerekli cezayı verdim.Siteyi kaldırmıştım zaten, Niye gece gece birbiriniz ile kalp kırıcı konuşuyorsunuz ki.
Warning: require_once(setting/helper/secure.php): failed to open stream: No such file or directory in ()
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'setting/helper/secure.php' (include_path=() )
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'setting/helper/secure.php' (include_path=() )
lisans sistemi vardı onu kaldırdım da include kodunu kaldırmamışım ilk dizinde index.php'de şu kısımı kaldırWarning: require_once(setting/helper/secure.php): failed to open stream: No such file or directory in ()
<?php require_once "setting/helper/secure.php"; ?> tekrar dene aynı şekil'de setting/helper/ajax.php içinde de bu kısımı kaldır. <?php require_once "secure.php"; ?>
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)