mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

TR Tipi Metin2 Scripti Bire Bir TR İle aynı tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 132
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, görseller silinmiş ölü post gibi durduğu için de düzenleyeceğim kanıt olarak ekli olan alıntılarda görüntüsü görünüyor indirerek deneyebilirsiniz. Satışını yaptığın daha sonra da vakit veremediğim için boş boş da elimde durmasını istemediğim için zamanında yaptığım bir iş kodlaması karmaşıktır ama düzenlemek istediğiniz yerini rahatlıkla düzenleyebilirsiniz

setting/ayar.php içine girin şu kısımları editleyin
PHP:
      define('FAKEUSER',0); // OYUNCU SAYISINIDA ŞİŞİRME YAPMAK İSTER İSEN DEĞERİ DEĞİŞTİR
      define('FAKEPAZAR',0); // PAZAR SAYISINIDA ŞİŞİRME YAPMAK İSTER İSEN DEĞERİ DEĞİŞTİR
Ne kadar oynama yapacak iseniz 0 rakamı yerine yazın

İNDİRME LİNKİ:
VİRUS TOTAL:

İndirme Linki Github'da bulunuyor oraya hem full halini hemde .sql ve about dosyasını yükledim dilediğiniz zaman da ordan ulaşıp indirebilirsiniz.

MAİL İŞLEMLERİ
Bunun için bir makale yazdım onu okuyabilirsiniz. Tıkla

çalışıyor kanıt olarak eklenebilir.

pnBVk0.png

kanıt olarak eklersin reis

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Siteyi kaldırmıştım zaten, Niye gece gece birbiriniz ile kalp kırıcı konuşuyorsunuz ki.
Yönetici link içeren siteyi kaldırmış zaten. Burada baltalama yapan arkadaşın başka bir garezi var konuyu açan kişiye, prim veya site linki basit bir bahane sadece. Baltalama, paylaşımcıyı soğutma davranışlarından ötürü gerekli cezayı verdim.
Warning: require_once(setting/helper/secure.php): failed to open stream: No such file or directory in ()

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'setting/helper/secure.php' (include_path=() )

Warning: require_once(setting/helper/secure.php): failed to open stream: No such file or directory in ()

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'setting/helper/secure.php' (include_path=() )
lisans sistemi vardı onu kaldırdım da include kodunu kaldırmamışım ilk dizinde index.php'de şu kısımı kaldır
<?php require_once "setting/helper/secure.php"; ?> tekrar dene aynı şekil'de setting/helper/ajax.php içinde de bu kısımı kaldır. <?php require_once "secure.php"; ?>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri