Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Laptopum çok ısınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 02boga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 215

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere bilen birileri yardım edebilirmi ? Laptop kullanıyorum her oyunda kasma sorunu ile başbaşayım ve çok ısınıyor altta soğutucu kullanmak zorunda kalıyorum . Pc özellikleri :

Ram : 16 Gb
İşlemci : i7 kullanıyorum
Ekran kartı : Nvıdıa geforce 740m (2gb) Birde arkadaşlar intel hd graphics 4600 var

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri çok iyi olmasına rağmen çoğu oyunda kasıyor yardım edermısınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Windows güncelleme yaptıktan sonra mı bu hale geldi performans ? Eğer öyle ise, yapılan güncellemeleri kaldırabilirsiniz eski performansa kavuşmak için.

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere bilen birileri yardım edebilirmi ? Laptop kullanıyorum her oyunda kasma sorunu ile başbaşayım ve çok ısınıyor altta soğutucu kullanmak zorunda kalıyorum . Pc özellikleri :

Ram : 16 Gb
İşlemci : i7 kullanıyorum
Ekran kartı : Nvıdıa geforce 740m (2gb) Birde arkadaşlar intel hd graphics 4600 var

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri çok iyi olmasına rağmen çoğu oyunda kasıyor yardım edermısınız

Öncelikle sana yardım edebilmemiz için kullandığın Laptop modelini ve donanımını detaylı bir şekilde yazman gerekiyor.

Ayrıca hangi oyunlarda kastığını da belirtirsen sisteminin yeterliliği ile ilgilli cevaplar verebilirim.
(Not: Nvidia GeForce 740M giriş seviyesi bir ekran kartıdır.)

Şimdilik oynamaya çalıştığın oyunları bilmediğim için ısınma problemi olabilir diyorum.
Başlata "dxdiag" yazıp çıkan DirectX tanı aracı ile Sistem ve Ekran sekmelerinin görüntülerini paylaşırsan daha kolay olur. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri