RookieT Level 1 Katılım 26 Haz 2018 Konular 1 Mesajlar 1 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 Başarım Puanı 11 Yaş 27 TM Yaşı7 Yıl 9 Ay 29 Gün MmoLira 1 DevLira 0 26 Haz 2018 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! 1-120 emek server acacam nasil acacami bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! 1-120 emek server acacam nasil acacami bilmiyorum yardimci olabilirmisiniz
Uruk-Hai Obey your MASTER ! Katılım 8 Nis 2017 Konular 2,285 Mesajlar 4,322 Online süresi 76547s Reaksiyon Skoru 1,452 Altın Konu 3 Başarım Puanı 347 TM Yaşı9 Yıl 13 Gün MmoLira 1,836 DevLira 0 26 Haz 2018 #2 DUNNING KRUGER:METİN2 FİLES KURULUMU & SOURCE BUİLD EĞİTİM VİDEO Metin2 Server Kurmadan Önce Ve Kurduktan Sonra Yapmanız Gerekenler [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN] NAVİCAT ARAMA SINIRNI KALDIRMA [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN]İTEM PROTO AÇMA İTEM EKLEME [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN] ROOT DOSYALARINI EDİTLEME [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] Pvp Server Nedir? Pvp Server Nasıl Açılır? Detaylı Anlatım Ve daha fazlası: Kurulum Bölümü | Sabit Konu İndex'i | Güncelleme: 01.05.2018 Upvote 0 Downvote
DUNNING KRUGER:METİN2 FİLES KURULUMU & SOURCE BUİLD EĞİTİM VİDEO Metin2 Server Kurmadan Önce Ve Kurduktan Sonra Yapmanız Gerekenler [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN] NAVİCAT ARAMA SINIRNI KALDIRMA [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN]İTEM PROTO AÇMA İTEM EKLEME [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] [YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN] ROOT DOSYALARINI EDİTLEME [DETAYLI BİR ŞEKİLDE] Pvp Server Nedir? Pvp Server Nasıl Açılır? Detaylı Anlatım Ve daha fazlası: Kurulum Bölümü | Sabit Konu İndex'i | Güncelleme: 01.05.2018