- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 30
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
1-105 ORTA EMEK YAPISI İLE ALBAMT2 17 OCAKTA AÇILIYOR - TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR VE FAZLASI HEMEN TIKLA!
Yeni paylaşmış oldugum files v2 sürümüdür , yakın zamanda sizlerle olucaktır
Neden editledigim fileslerı paylaşıyorum? : arkdaşlar benim bahsettigim gibi , mevzum ne kavga , nede hava atmak , bazı insanlar WAREZ olan sistemlerı yaparak en iyisi benim diyorlar , gerek yok piyasadakı bedava sistemlerı ekleyıp en iyisi olmayı bi kere geçin isim vermeden bir giderme yapıcagım , şuan piyasada sunucu satan bir site var örnek veriyorum o site nerden baksanız 50 60 adet sistemi var adam sistemlerı tek başına yazıyor kimseye burda ahkam kesmezken warez sistem ekleyıp , kimseye hava atmaya gerek yok , ISTEGE GÖRE FILES YAPABİLİRİM , SALTANAT TİPİ YADA BOL DÖNÜŞÜM , EMEKDEN ANLAMADIGIM İÇİN HİÇ BULAŞMIYORUM
SYSTEMLER !
1 : UZAKTAN TİCARET
2 : KÖSTÜM Zırh Özel effect verme sistemi.
3 : LONCA ÖZEL BAĞIRMA SİSTEMİ
4 : Şebnem süreklı basarken yapılan bug Fix
5 : Süreklı reload komutu cekınce oyun kapanması Fix , Reload çekerken questlar stop verilir otomatik acılır.
6 : Gelişmiş oyun seçenekleri
7 : Hizli Statü eklendi ( Max Count 35 Arttırabilir )
8 : Lonca istastik pençeresi TAB , ( FİX Atılmıştır ) Sorunsuz !
9 : Sandik Aynası Sistemi
10 : Yansıtma Sistemi & Sorunlar Fixlendi !
11 : Offline Shop ( Piyasadakı sorunları ile fixlendi ) Şuanlık gördügümüz sorun yok.
12 : Won Sistemi % Gaya Sistemi ( Gaya Sistemi ayarlıdır .quest'den beğenmessenız ayar çekilebilir )
13 : Title Sistemi eklenmiştir < İstenirse degiştirebilir > Game.py < Locale mattius > dosyası içinde düzenlenebilir
14 : Anlık olarak GM LİST Yenileme REBOOT yada RELOAD A çekmenize gerek yoktur ( Gmlik Navicat üzerinden yazdıkdan sonra aktif olucaktır ) Sunucu yormaz.
15 : Bağırmadan İtem adeti gösterme Örnek : Efsun Nesnesi x100 Adet.
16 : Ticaret yaparken Onay Gerektirme Sistemi ( Bir ticarete girerken Kabul bastıkdan sonra onaylıyormusunuz dıye sorar. )
17 : Rakibinizi öldürünce kılıç effect eklendi simge olarak yukarde belirir .
18 : Zırhlara Özel Effect
Benden en çok istenen illumina Taskbardı sorunsuz şekilde belki bu files eklenti yapılabilir
Neden editledigim fileslerı paylaşıyorum? : arkdaşlar benim bahsettigim gibi , mevzum ne kavga , nede hava atmak , bazı insanlar WAREZ olan sistemlerı yaparak en iyisi benim diyorlar , gerek yok piyasadakı bedava sistemlerı ekleyıp en iyisi olmayı bi kere geçin isim vermeden bir giderme yapıcagım , şuan piyasada sunucu satan bir site var örnek veriyorum o site nerden baksanız 50 60 adet sistemi var adam sistemlerı tek başına yazıyor kimseye burda ahkam kesmezken warez sistem ekleyıp , kimseye hava atmaya gerek yok , ISTEGE GÖRE FILES YAPABİLİRİM , SALTANAT TİPİ YADA BOL DÖNÜŞÜM , EMEKDEN ANLAMADIGIM İÇİN HİÇ BULAŞMIYORUM
SYSTEMLER !
1 : UZAKTAN TİCARET
2 : KÖSTÜM Zırh Özel effect verme sistemi.
3 : LONCA ÖZEL BAĞIRMA SİSTEMİ
4 : Şebnem süreklı basarken yapılan bug Fix
5 : Süreklı reload komutu cekınce oyun kapanması Fix , Reload çekerken questlar stop verilir otomatik acılır.
6 : Gelişmiş oyun seçenekleri
7 : Hizli Statü eklendi ( Max Count 35 Arttırabilir )
8 : Lonca istastik pençeresi TAB , ( FİX Atılmıştır ) Sorunsuz !
9 : Sandik Aynası Sistemi
10 : Yansıtma Sistemi & Sorunlar Fixlendi !
11 : Offline Shop ( Piyasadakı sorunları ile fixlendi ) Şuanlık gördügümüz sorun yok.
12 : Won Sistemi % Gaya Sistemi ( Gaya Sistemi ayarlıdır .quest'den beğenmessenız ayar çekilebilir )
13 : Title Sistemi eklenmiştir < İstenirse degiştirebilir > Game.py < Locale mattius > dosyası içinde düzenlenebilir
14 : Anlık olarak GM LİST Yenileme REBOOT yada RELOAD A çekmenize gerek yoktur ( Gmlik Navicat üzerinden yazdıkdan sonra aktif olucaktır ) Sunucu yormaz.
15 : Bağırmadan İtem adeti gösterme Örnek : Efsun Nesnesi x100 Adet.
16 : Ticaret yaparken Onay Gerektirme Sistemi ( Bir ticarete girerken Kabul bastıkdan sonra onaylıyormusunuz dıye sorar. )
17 : Rakibinizi öldürünce kılıç effect eklendi simge olarak yukarde belirir .
18 : Zırhlara Özel Effect
Benden en çok istenen illumina Taskbardı sorunsuz şekilde belki bu files eklenti yapılabilir
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 21
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Tbrikler
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 78
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Online Süresi
- 2h 21m
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 0
Teşekkürler.uran varmı daha detaylı fotolar oyun içerisnden..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)