HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Özelden küfür eden arkadaşları 90-95 yıl tatile yolladım. Devam etsinler bakalım. 

Son düzenleme:
Normalde ortada emek var diye paylaşmayacaktım soranlarada öyle söyledim fakat öğlen vakitleri turkmmo girdiğimde özel mesajımda bana söven bir hain vardı monstermt2 sahibi yunus kendisi kendi kuyusunu kazdı diyecek bir şey yok bu konu hakkında server sahibide olsan hiçbir hak idda edemeyeceksin çünkü bir yönetim üyesine küfür ettin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hayırlı Kullanımlar
Onur geçen de konuştuk seninle. Abi o kadar koda zaman harcayan sana küfür eden değil. Acısını o çekmeyecek. Senin yaptığın iş ben küfür ettim diye zarar görmemeli. Ama yine de siz iyisini bilirsiniz.
burak ben zaten emeğe saygı duyarım paylaşmam ama gelipde bana haksız yere ana bacı özelden söven birisinin emeğine saygı gösteremem kodları yazanla o şahıs ortak ortağının emeğine o saygı göstermiyorsa benden göstermemi beklemesin sanada demiştim paylaşmıcam yapmışlar etmişler takılsınlar kafalarına göre diye ama sebepsiz yere gelip bana sövmesi işi bozdu hakettiğini buldu ben rohanı neden paylaşmıyorum yada aeldra yı varki bunların bi suçu paylaştım yoksa herkes ekmeğinin peşinde zatenOnur geçen de konuştuk seninle. Abi o kadar koda zaman harcayan sana küfür eden değil. Acısını o çekmeyecek. Senin yaptığın iş ben küfür ettim diye zarar görmemeli. Ama yine de siz iyisini bilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)