Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
4 gözle bekliyorum bu gece kurar atarım kanıt
Files paylaşıldı test edebilirsiniz4 gözle bekliyorum bu gece kurar atarım kanıt
Kanıtlar & Fotograflar Eklenir.
Sizden birşey rica edecem oyun içerisinde düzenleme yapa bilmem için item_proto ve mob_proto Nerden düzenliye bilirim acaba ? DUMP PROTO ilemi Düzenliyorum eğer dump proto ile ise eksik var
Game içerisindeki dbKlasöründe Mob_names.txt Mob_proto.txt var item_Proto.txt item_names.txt Yok acaba onuda uplod edermisiniz ? yada yenibir güncel GAME.ter.gz Paylaşırmısınız ????
Game içerisindeki dbKlasöründe Mob_names.txt Mob_proto.txt var item_Proto.txt item_names.txt Yok acaba onuda uplod edermisiniz ? yada yenibir güncel GAME.ter.gz Paylaşırmısınız ????
Merhaba kadir abi , Locale < item_proto > üzerinden işlemini yapabilirsin no_txt iptal ettim eğer acmak istersen db conf.txt var ordakılerı en altdakı vnumlar 1dir büyük ihtimal 0 yaparsan .txt olarak çekicektir LOCALE < İtem_proto > içindeki Zagre .txt çevirip içine atabilirsinSizden birşey rica edecem oyun içerisinde düzenleme yapa bilmem için item_proto ve mob_proto Nerden düzenliye bilirim acaba ? DUMP PROTO ilemi Düzenliyorum eğer dump proto ile ise eksik var
Gereklı Video İzleyebilirsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)