Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
o eklenebilir bende sıkıntı yok ekledim envanterdeki cesaret pelerinini kullandırıyorum
+ ejderha tanrıları sıkıntılıydı onlarıda 15dakika delaylı şekilde ayarladım.
KANIT ATARSANIZ KONUYA EKLEYEBİLİRİM HOCAM
RezKANIT ATARSANIZ KONUYA EKLEYEBİLİRİM HOCAM
@kiyagandizayn
Sistem çalışıyor kanıt:
+++
Pelerin ve Ejderha Tanrılarının çalışması için verdiğim uiotomatikav.py `yi root içerisine atın.
Pelerinin Envanterinizde olması gerekiyor. (70038 id'li Pelerini envanterinizde arıcak sistem)
@RoeL1907
Sistem çalışıyor kanıt:
+++
Pelerin ve Ejderha Tanrılarının çalışması için verdiğim uiotomatikav.py `yi root içerisine atın.
Pelerinin Envanterinizde olması gerekiyor. (70038 id'li Pelerini envanterinizde arıcak sistem)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@RoeL1907
Allah razı olsun hocam saolasın ama bi sorun daha var skill ve iksir slotlarına yerleştirme yapılmıyor skilleri skill penceresinden çekiyor sanırım@kiyagandizayn
Sistem çalışıyor kanıt:
![]()
+++
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@RoeL1907
evet skill tablosundan direkt çekiyor üstteki paneller işlevsiz kaldırılabilir oradan ama sade durmaması için kaldırılmamış sanırımAllah razı olsun hocam saolasın ama bi sorun daha var skill ve iksir slotlarına yerleştirme yapılmıyor skilleri skill penceresinden çekiyor sanırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)