BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

otomatik av sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kiyagandizayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@kiyagandizayn
Sorun neyse burda PythonPlayer.cpp

Kod:
void CPythonPlayer::SetItemData(TItemPos Cell, const TItemData & c_rkItemInst)
{
    if (!Cell.IsValidCell())
        return;

if (c_rkItemInst.vnum != 0)
    {
        CItemData * pItemData;
        if (!CItemManager::Instance().GetItemDataPointer(c_rkItemInst.vnum, &pItemData))
        {
            TraceError("CPythonPlayer::SetItemData(window_type : %d, dwSlotIndex=%d, itemIndex=%d) - Failed to item data\n", Cell.window_type, Cell.cell, c_rkItemInst.vnum);
            return;
        }
    }

switch (Cell.window_type)
    {
    case INVENTORY:
    case EQUIPMENT:
        m_playerStatus.aItem[Cell.cell] = c_rkItemInst;
        break;
    case DRAGON_SOUL_INVENTORY:
        m_playerStatus.aDSItem[Cell.cell] = c_rkItemInst;
        break;
    }
}

hocam phytonplayerde vs değişiklik yapılmıyo ben sizin sorununuzu anlamadım şu an sistemi baştan eklemeyi denermisiniz acaba çünkü sadece game src de ekleme yapıyoruz

Sistemi baştan aşağıya ekledim Ve yine aynı hatayı alıyorum
sistemi ekleyince veriyor hata normalde vermıyor denedim

hocam client src de bi değişiklik yapılmıyo sorun suzden kaynaklı üni sınavım var 1 temmuzda bitince yardımcı olabiliriz size hocam şu an müsait değilim

Sistemi baştan aşağıya ekledim Ve yine aynı hatayı alıyorum
sistemi ekleyince veriyor hata normalde vermıyor denedim
Sistem python ve core tabanlı client src ne alaka onu bile anlamış değilim ayrıca sistem zaten çalışıyor. Biyerde bir hata yapıyorsundur. discord veya skype'dan ulaş bana bakalım bi

Sistem python ve core tabanlı client src ne alaka onu bile anlamış değilim ayrıca sistem zaten çalışıyor. Biyerde bir hata yapıyorsundur. discord veya skype'dan ulaş bana bakalım bi

aynen bende anlamadım client src ile ne alakası olduğunu değişiklik yok çünkü client src de

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri