noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Alınan kararlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ɑce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu aldığınız kararlar ne kadar doğru örneğin ismail turkmmo üzeride satış yapan biri şimdi warezde

vegas sistemleri şimdi warezde neye güvenipte burda iş yapılcak artık iyice cocuklaştı kim karar verdiyse aklı dengesi yerinde degıl biraz hit alcağınız diye herşey berbat oldu

emek hırsızlığından başka birşey değil bu yaptıgınız

başka forumlardan farkınız olsun

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

dayı hoş diyonda satıcı görene satmıcak sistemi o zaman? ona buna satmıcak yane. belirlicek adam gibi satıcak arkadaşına vermicek el altından warez ettirmicek

Warezleyenler genelde müşteriler değil ona yardımcı olacağım diyip el altından sistemi götürenler oluyor nedense tek bildikleri başka birilerinin başarıları üstünden prim yapmak. Satın alan kişilerden el altından alıp kendiniz bir şeyler başarmışlar gibi pvp resim-video kısmına atarlar sonra da bir files'a ekleyip satış yaparlar anca bunu yapabiliyorlar çünkü. Bugüne kadar bu işe ses etmemiş olmamız sistemleri kafanıza göre warezleyebileceğiniz anlamına gelmez.
Warezleyenler genelde müşteriler değil ona yardımcı olacağım diyip el altından sistemi götürenler oluyor nedense tek bildikleri başka birilerinin başarıları üstünden prim yapmak. Satın alan kişilerden el altından alıp kendiniz bir şeyler başarmışlar gibi pvp resim-video kısmına atarlar sonra da bir files'a ekleyip satış yaparlar anca bunu yapabiliyorlar çünkü. Bugüne kadar bu işe ses etmemiş olmamız sistemleri kafanıza göre warezleyebileceğiniz anlamına gelmez.
şöyle bişey var ben emeğe her zaman saygılıyımdır bunu çoğu kişi bilir burda benim paylaşmam ben warez ettim anlamına gelmez ki şimdiye kadar bişeyi warez etmedim paylaştım. warez edenler burda paylaşanlar konusu kapatılanlar. konu kapanmadan alıyorum sistemi arşive atıyorum biri sorsa bile yok diyen insanım ben. böyle kural gelmiş kimde sorsam var ztn sistem dedim bari herkesde olsun. anlıyacağın zaten warezlenmiş sistem.

buraların genel odak noktasına bir bakalım.
1. geliştirdiğiniz sistemi siz mi geliştiriyorsunuz yoksa yabancı forumdan mı alıyorsunuz ?
cevap (yabancı forumda %65-70 seviyesinde alıp türkçeleştiriyor varsa biraz bilginiz eklemeler yapıyorsunuz )
2. sistem bu düşünce ile size ait zannediyorsunuz ama değil.

arkadaşlar metin 2 dediğiniz platform zaten size ait bir sistem değilken siz o adamların sistemini warez yapıp paylaşlar değil misiniz ?

diğer bir durum yabancı forumda bulduğun a sistemini sadece sen bulmuyorsun sen blup belk ilk paylaşıyrsunda x bir kişide aynı sistemi bulup düzenleyip warez olarak da paylaşabiliyor. bunada karışman sistemi ben yazdım ben yaptım edası ile konuşman çok yanlış

bu dediklerimi kişisel algılamayın. genel bir düşüncedir.

forum çöp olayı ayrı bir durum.. sende görevliydin bu sitede ? eski mesajlarına bak bakalım bu tabirle konuşan kişilere nasıl cevap vermişin şimdi burada böyle söyleniyorsun. burada konuşulan şeylerin forumla alakası yok. sistemin wareze düşmüş bundan foruma ne güvenip birine vermişin bundan da bize ne ? ne yani burada paylaşım yapıyorsunuz belki satış yapıyorsunuz diye her sıkıntınıza veya her olayına forum olarak mı ilgilenelim ?

konuşmalarım sert geldiyse veya kırdıysam özür dilerim. ama olaya dar bir çerçeveden bakılınca insan da sinir olmuyor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri