InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

QUEST VEYA PACK!!!

alperaslan00

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm güzel kardeşlerim.
Kardeşlerim ben hep şunu merak etmişimdir. Mesela sizler quest yazarken npc oluşturuyorsunuz. Mesela market npc'sinin aynısının tıpkısı oluyor görüntüde. Yalnız market npcsinin belli bir kodu mevcut. Yenı npc veya sandık vs. oluşturduğunuz da o npc veya sandık normal npc kodu ile nasıl karışmıyor bunun için hangi programı kullanıyorsunuz? Yani oyunda market npcsıne bire bir benzeyen fakat renkleri farklı ve oyun içi kodları farklı bir görsel eklemek için ne yapıyorsunuz bu konu hakkında beni bilgilendirir misin?
Teşekkür ederim..

Kardeşim senin dediğin şeyler ikiye ayrılıyor. İtem ve Mob olarak. Navicata girip bakabilirsin mob_proto ve item_proto olarak. İtemler kendi aralarında ayrılıyor type ve subtypelerine kadar bu konu moblar içinde geçerli typeler ile değiştirilebiliyor.

Kardeşim senin dediğin şeyler ikiye ayrılıyor. İtem ve Mob olarak. Navicata girip bakabilirsin mob_proto ve item_proto olarak. İtemler kendi aralarında ayrılıyor type ve subtypelerine kadar bu konu moblar içinde geçerli typeler ile değiştirilebiliyor.

Anladım. Teşekkür ederim. Peki yeni item veya mob eklerken bir programa ihtiyaç duyuluyor mu? Ve duyuluyorsa kullanmasi kolay mi (programın ismini yazarsan sevinirim)

Hiç bir yerde bulamadım.

Ve şunu da sormak istiyorum. Mesela servere girdiğinde duyuru penceresi geliyor kare şeklinde bazı serverlerde o kare duyurusunu üst orta tarafında server logosu falan oluyor. Bu konuda hakkında bilgin varsa bilgilendirirsen sevinirim kardeşim

Program varmı bilmiyorum ama eklerken bir tane olan satırdan kopyalayıp ona kendine göre editlersin.
/b komutu hakkında gelen resmi söylüyor isen locale/tr/ui karıştırarak bulabilirsin o resime.

Program varmı bilmiyorum ama eklerken bir tane olan satırdan kopyalayıp ona kendine göre editlersin.
/b komutu hakkında gelen resmi söylüyor isen locale/tr/ui karıştırarak bulabilirsin o resime.

Çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum. Bu dediklerinize bakicagim..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri