- Konular
- 80
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6s
- Reaksiyon Skoru
- 227
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 401
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar files kurulum işlerine ilk başladığımda hep hazır localhost kurulum yaptıgımdan eksik lib sorunu olmuyordu chler acılıyordu falan sıkıntısız ne zamanki dedicated bir sunucuya kurulum yaptım chler acılmadı lib hatası verdi o zaman anladım bazı libler eksik olunca acılmıyor 0 kurulmuş bir frbsdin libleri tam olmuyor oyunu başlatıcak şekilde tek tek hangisinde hata veriyor diye her seferinde uğraşmayım diye hangilerini istiyorsa oyun acılana kadar onları ayırdım şimdi sizinle paylaşıyorum içersinde nereye atmanız gerektiğinide yazdım bu tecrübeyi edinene kadar cok sunucu bozdum baştan kurulum gerekti sizinde başınıza gelmesin diye hazır paylaşıyorum iyi kullanımlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 80
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6s
- Reaksiyon Skoru
- 227
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 401
- DevLira
- 0
burdaki mesele liblerin paylaşılmış olup olmaması değil burdaki mesele blimeyenlerin freebsd 10.2 icin tam kendi liblerini vermek bende o diyer konulardan bakıp zaten makineleri bozdum baştan kurulum yaptırdım falan umarım anlamışsındır