onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Azura Client Update Library Extern

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordsas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet bunları yaptığınızda lzo 2.10 ile build etmesi gerekiyor eğer etmiyor ise 2.03 kodunu srcniz içinde aratıp farklı var mı diye kontrol ediniz.

Tamamda içinde anlatım kısmı yok mu orada hangi kodları değiştireceğiniz mevcut.
sadece devil dll için direk atma mevcut gerisinde kod değiştiriliyor hep.
malesef lzo güncellemesinde anlatımda sadece 1. Server dosyasının içindekileri extern klasörünün içine atınız. yazıyor

hım unutmuşum galiba lzo kodlarını eklemeyi düzeltirim ben konuyu size verdiğim lzo dosyası isimlerine göre kodu düzenleyerek ekleyin hangi sürüm lzo eklediğimi de hatırlamıyom ki :D

hım unutmuşum galiba lzo kodlarını eklemeyi düzeltirim ben konuyu size verdiğim lzo dosyası isimlerine göre kodu düzenleyerek ekleyin hangi sürüm lzo eklediğimi de hatırlamıyom ki :D
insanlık hali olabilir tabiki :) lzo da sorun yok kodlardaki gibi yapınca sorunsuz şu devile birdaha bakayım bi :)

insanlık hali olabilir tabiki :) lzo da sorun yok kodlardaki gibi yapınca sorunsuz şu devile birdaha bakayım bi :)

Teşekkür ederim ilgin için dosyaları yeniledim verdiğin kodları ekledim içine. saol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri