C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

INSTAGRAM USER ACMA BOTU V3

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dediğiniz sistemler şuan aklımda zaten hocam.Mail onaylama programını yazıyoruz.İnternette olabilir fakat herşeyin kendime ait olmasını istiyorum :). Proxy konusunda da elite proxy satın alınmasını söylüyorum.İnternettekilerin ömrü çok kısa :)

Dediğiniz sistemler şuan aklımda zaten hocam.Mail onaylama programını yazıyoruz.İnternette olabilir fakat herşeyin kendime ait olmasını istiyorum :). Proxy konusunda da elite proxy satın alınmasını söylüyorum.İnternettekilerin ömrü çok kısa :)
Lisanslama yaptınızmı peki ?

Lisanslamayı bir dost yapacağını söyledi.Ben lisansa gerek duymadım.Fakat bir kaç kişi lisans getirmemi söyledi.Dostlarımdan biride yapabileceğini söyledi.Beklemedeyim :)

Deneme sürümü isteyecektim :) . Programın işleyişini merak ettim. Proxy zaten mevcut. Kendi datalarım var büyük masraflarla oluşturduk ama bot için böyle program kullanmadık

lisanslama bitince demosunu paylaşabilirim.Peki siz dataları hangi yollar ile sağlıyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri