HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Kullanıcıları Bu Tip Moderatörlerden Ben Bıktım Zaten Gördükçe Şikayet Ediyorum Sebepsiz ve Asılsız Yere Konu Kapatıyorlar Şikayet Ediyorum Moderatör'ü Ardından Konu Linkini Veriyorum Sağolsun Üst Makamdakiler Konuyu Tekrar Aktif Ediyor. Çünkü Biliyorlar Gereksiz Yere Kapatıldığını ki Tekrar Konuyu Açıyorlar Korkmayın Şikayet Edin Bu Sizin Hakkınızdır.
Şimdi ki Göreceklerinizin Hepsi Gerçektir ve Gerekli Yerlere Şikayetimi Tekrar Belirttim Hemde Turkmmo'daki Moderatörlerden Çoğu Kullanıcının da Şikayetçi Olduğunu Belirttim.
Şikayet Etmek Benim Hakkımdır.
1. Resim
Fotoğrafta Paylaşılan Konuya Ait yada Sistemin Çalıştığına Dair Kanıt Yoktur.
2. Resim (1. Resimdeki Konuya Moderatörün Yorumu)
Konuya Moderatör veya Yetkili Tarafından Yazılan Yorum.
Şimdi Başka Bir Arkadaşın Konusuna Geçelim.
1. Resim
Konuda Yetkiliyi Küçük Düşürecek veya Yetkiliye Hiç bir Şekilde Argo kelime Kullanılmamıştır.
Konumu Açıp Video Çekeceğim Hesabım Engellenirse Kanıt Olarak Gerekli Yerlere İleteceğim.
Bıkmak Kelime Anlamı : "Sıkması nedeniyle bir şeyden doygunluk, yorgunluk ya da sıkıntı duyarak, onu artık istemez duruma gelmek."
Saygılar.
Şimdi ki Göreceklerinizin Hepsi Gerçektir ve Gerekli Yerlere Şikayetimi Tekrar Belirttim Hemde Turkmmo'daki Moderatörlerden Çoğu Kullanıcının da Şikayetçi Olduğunu Belirttim.
Şikayet Etmek Benim Hakkımdır.
1. Resim
Şimdi Başka Bir Arkadaşın Konusuna Geçelim.
1. Resim
Konuda Yetkiliyi Küçük Düşürecek veya Yetkiliye Hiç bir Şekilde Argo kelime Kullanılmamıştır.
Konumu Açıp Video Çekeceğim Hesabım Engellenirse Kanıt Olarak Gerekli Yerlere İleteceğim.
Bıkmak Kelime Anlamı : "Sıkması nedeniyle bir şeyden doygunluk, yorgunluk ya da sıkıntı duyarak, onu artık istemez duruma gelmek."
Saygılar.