HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
böyle paneller iyidir komple panel yerine tek tek koyacaksın patlamasın tşk ederiz
Filezilla / Putty / Navicat üzerinde yapılan tüm işlemleri yapabilecek bir panel olursa, ve yetkilendirme sistemi uygulayabilirseniz.
Sunucu bilgilerinizin tamamını vermek zorunda kaldığınız takımdaki arkadaşlarınızı, rahatlık ile kontrol altında tutabilir, dilediğiniz zaman yetkilerini sonlandırabilirsiniz.
Sistem çok geliştirilebilir, benim yazdığım sadece bir öneri.
Teşekkürler.
Sunucu bilgilerinizin tamamını vermek zorunda kaldığınız takımdaki arkadaşlarınızı, rahatlık ile kontrol altında tutabilir, dilediğiniz zaman yetkilerini sonlandırabilirsiniz.
Teşekkürler.
yorumun için teşekkkür ederim şuan filezilladaki mob_drop_item.txt'yi kolay editleyebilmek gibi bir çok özellik v2'ye eklendi. şuan aklımda birçok özellik var bittiği zaman paylaşmayı düşünüyorum.Filezilla / Putty / Navicat üzerinde yapılan tüm işlemleri yapabilecek bir panel olursa, ve yetkilendirme sistemi uygulayabilirseniz.
Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)