noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

UPGRADE İTEM STROGE | KASTAMONOLU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K_astamonolu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K_astamonolu

Kastamonolu
TM Üye
Konular
62
Online süresi
9d 13h
Reaksiyon Skoru
418
Altın Konu
2
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
164
MmoLira
4,385
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

DEFİNELERDEN İSTEDİĞİNİZİ SÖKÜYORUM şurda bir kaç arkadaş istemişti özel mesaj atanda oldu sökene kadar ne işe yaradığını bilmiyordum.

Not: İstediğiniz sistem olursa yukardaki definelerden foruma uygun olanları söküyorum.

Sistem ile ilgili video

Sistem Thor2 filesından sökülmüştür. Client eklenecek olan cppleri visual studio dan eklemeniz lazım.

Python kısmı biraz sıkıntı olabilir çok iyi değilim pythonda hata alırsanız söyliyebilirsiniz hep beraber düzeltiriz.

Sonsuz dostluğa...
@scorpion1453

İyi Forumlar

Merhabalar,

DEFİNELERDEN İSTEDİĞİNİZİ SÖKÜYORUM şurda bir kaç arkadaş istemişti özel mesaj atanda oldu sökene kadar ne işe yaradığını bilmiyordum.

Not: İstediğiniz sistem olursa yukardaki definelerden foruma uygun olanları söküyorum.

Sistem ile ilgili video

Sistem Thor2 filesından sökülmüştür. Client eklenecek olan cppleri visual studio dan eklemeniz lazım.

Python kısmı biraz sıkıntı olabilir çok iyi değilim pythonda hata alırsanız söyliyebilirsiniz hep beraber düzeltiriz.

Sonsuz dostluğa...
@scorpion1453

İyi Forumlar

Teşekkürler.

Tx :D Ciğer koymadın

Merhabalar,

Sistem ile ilgili video

Sonsuz dostluğa...
@scorpion1453

İyi Forumlar

Eyvallah canım benim :) İnşallah sonsuzz :D

Adamsın adam isteyenlerden birisi de bendim bizi kırmayıp paylaştığın için çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri