emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

8.11 Yamasını Yorumluyoruz

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

maxresdefault.jpg

Merhaba arkadaşlar sizler için 8.11 yama notlarında oynadığım champiyonları derledim ve anlattım umarım faydalı olmuştur.

aniviacarnaval_final.jpg

Anivia q skiline buff geldi. Artık seviye başına Q skilinin yetenek gücü 0.4 yerine 0.45 artacak. Bu hasar saniye başına uygulabacak. 10/9.5/9/8.5 /8 Şeklinde ilerleyecek.
Graves bu abimize nerf şarttı ve beklenen nerf geldi ve ultisi nerf yedi buna göre
Bekleme süresi arttırıldı.
110/85/60>120/90/60

blog_5ab7ba4051be5_sonsuz-karanlik-kha-zix-kostum-gorunumu-sonsuz-karanlik-kha-zix-skin-gorunumu-league-of-legends.jpeg

Muhteşem çekirgemize hem nerf hemde buff var diyebiliriz. R skiline hem buff geldi hemde nerf
Çalılarda gizleme süresi 1.5 saniyeden 1.2 saniyeye düşürüldü.
Ultinin bekleme süresi düştü 100/90/80 yeni değer 100/85/70
Evolve gizlilik süresi 3.5 saniyeden 2 saniyeye indirildi.
artık
Ultisinin pasifi eskiye döndü artık bastığınızda 3 kere görünmez olacaksınız.

thumb-1920-658754.png

Kinderedın pasifi güçlendi
Pasifin işareti çıkma süresi değişti buna göre 50 saniyeden 40 saniyeye indirildi.
Damga oyun başlangıç süresi düşürüldü 2.20 den 2.05 e düşürüldü.
Yampiri yengeçteki hata düzeltildi.

5b18ba70d387bd417c72caaece4e1bf6.jpg

LBlancteki hata düzeltildi
Buna göre ulti kullandığında artık w yu skilinde bug yaşanmayacak.
Yeni champion Pyke teknik bir hatadan dolayı ertelendi. Tüm okuyucularımıza keyifli ve neşeli bir lol dileriz.

88.jpg

Buna ek olarak League of Legends clienti çöktü Riot Games’ten yapılan açıklamaya göre üzerinde çalışıldığını ve hataların kısa sürede çözüleceği bildirildi. Yayıncıların yanı sıra Professional oyuncularında yaşanan 1 saatlik kesintiden rahatsız olduğu gözlemlendi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri