HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KONU GÜNCEL DEĞİL GM OLMAK İSTEMİYORUM
GM Olmak İstiyorum
Adınız : ÖZELDe
Soyadınız :ÖZELDE
Yaşınız : 17+ 15:09:2018 'de Giriş Yapmış Bulunmaktayım
Yaşadığınız Yer : ŞanlıUrfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha Önce Pekçok Kez GM lik yaptım Yönetimde Oldum. 9 Yıllık Metin2 Kariyerimde 4 Yıldır Yönetimle Ugrasmaktayım
Günlük Online Süreniz : Duruma göre Enaz 5 saat
Özellikleriniz : Navicat , Putty , Filezilla VS. Yönetim Sistemlerinde Prof. Destek Vermekteyim.
User Bakımından Çok İyi Bir Reklamcı Olmasanda Önceki Bermuda MT2 Ve Aragones MT2 Yöneticisiydim.
Geçtigim Serverde Kendi Kararlarını Verip Sİstemi Kendi Düzenleyerek Başarılı Bir Proje Gerçekleştirmekte İddialıyım.
Kısaca Server Hakkında Yönetim Vs. İle İlgilenmekteyim. / İlgilenirim.
Gelirsek İndex Bakımından Orta Düzeyde Grafik Tasarım Hizmeti Vermekteyim Ve Ayriyeten Web Kodlama Dersleri Görmekte Bilişim Stajeri ve Öğrencisiyim FİRMA SEÇİCİSİYİMDİR. ÖZELLİKLE İSTEMEDİGİM FİRMALARIN SERVERİNDE YÖNETİM ÜYESİ OLMAM. DETAYALR İÇİN EKLEYİN SKYP
ŞŞUANDA HİÇBİR SERVERDE SERVER BİLGİLERİNİ İSTEMİYORUM GMLIK YETER BİR SÜRE REKLAMDADA BAŞARILIYIM.DIR.
İletişim Adresi (Skype ) : Muslera1234561
Diğer / Ek : EK OLARAK YUKARIYI LÜTFEN OKUYUN.
25-30 tLİK UCUZ 1 2 GB RAMLIK SERVER AÇANLAR YAZMASIN.
AYNI ŞEKİLDE SİTE UZANTISI .TK ML FELAN OLANLARDA YAZMASIN.
GM Olmak İstiyorum
Adınız : ÖZELDe
Soyadınız :ÖZELDE
Yaşınız : 17+ 15:09:2018 'de Giriş Yapmış Bulunmaktayım

Yaşadığınız Yer : ŞanlıUrfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha Önce Pekçok Kez GM lik yaptım Yönetimde Oldum. 9 Yıllık Metin2 Kariyerimde 4 Yıldır Yönetimle Ugrasmaktayım
Günlük Online Süreniz : Duruma göre Enaz 5 saat
Özellikleriniz : Navicat , Putty , Filezilla VS. Yönetim Sistemlerinde Prof. Destek Vermekteyim.
User Bakımından Çok İyi Bir Reklamcı Olmasanda Önceki Bermuda MT2 Ve Aragones MT2 Yöneticisiydim.
Geçtigim Serverde Kendi Kararlarını Verip Sİstemi Kendi Düzenleyerek Başarılı Bir Proje Gerçekleştirmekte İddialıyım.
Kısaca Server Hakkında Yönetim Vs. İle İlgilenmekteyim. / İlgilenirim.
Gelirsek İndex Bakımından Orta Düzeyde Grafik Tasarım Hizmeti Vermekteyim Ve Ayriyeten Web Kodlama Dersleri Görmekte Bilişim Stajeri ve Öğrencisiyim FİRMA SEÇİCİSİYİMDİR. ÖZELLİKLE İSTEMEDİGİM FİRMALARIN SERVERİNDE YÖNETİM ÜYESİ OLMAM. DETAYALR İÇİN EKLEYİN SKYP
ŞŞUANDA HİÇBİR SERVERDE SERVER BİLGİLERİNİ İSTEMİYORUM GMLIK YETER BİR SÜRE REKLAMDADA BAŞARILIYIM.DIR.
İletişim Adresi (Skype ) : Muslera1234561
Diğer / Ek : EK OLARAK YUKARIYI LÜTFEN OKUYUN.
25-30 tLİK UCUZ 1 2 GB RAMLIK SERVER AÇANLAR YAZMASIN.
AYNI ŞEKİLDE SİTE UZANTISI .TK ML FELAN OLANLARDA YAZMASIN.
Son düzenleme: