Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 C++ Sistem Yazmayı bilen varsa Yardımcı olabilirmi?

eko169

Level 2
Üye
Konular
17
Online süresi
254s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
97
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 16 Gün
MmoLira
30
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar benim bir sorum olacaktı, ben kodlama dillerinden C++ biliyorum seviyem ise normalin üstü diyebiliriz yani pointerlar,classlar,functionlar,arraylar bunlara hakimim diyebilirim. Sorum şudur Metin2 de kendi filesime herhangi bir sistem yazmak istiyorum ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum, açıp elimdeki filesin source baktığım zaman çok karışık geliyor, dosyaların hepsi birbiriyle bağlantılı. Nerden nasıl başlamam lazım bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Uygun alana taşındı.

Misal bir cercevede 4 secenek olucak pazar aç,nesne market aç,depo aç gibi ilk önce çerceve kodlanır pythondan butonlar vs eklenir daha sonra atıyorum select 1 pazar aç ,src den shop.cpp veya herneye baglıysa selec1 yani pazar aç butonu o bölümü bilgin kadarıyla edidlersin ve başka sistemlerden kopya çekersin.
Bi zaman sonrada sistemlerini kendin yazmaya başlarsın diye düsünüyorum.
Bu arada c++ bilgim %-100 diyebilirim.
Aklıma gelen buydu dostum inşAllah faydalı olabilmişimdir..

Source dosyalarındaki her bir cppnin ayrı bir işlevi var. nasıl bir sistem yazmak istediğine göre değişir hangi cpplerde oynama yapacağınız.

ornek veriyorum mesela offline shop kodlamak istiyorum. Nerden nasil baslamaliyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri