- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
vps ve hamachı serverde GM lık yapılır..
YAS 17
DENEYIM daha once 1 kere vps server 8 kere hamachı server olmak uzere toplam 9 kere server kurdum
6 kere vps server 16 kere hamachı server olmak uzere toplam 22 kere GM ve toplam 8 kere SGM oldum
ONLINE SUREM gunluk 15+ saat
PRENSIBIM tum oyuncuların sorunlarıyla ılgılenmek ve onlara yardımcı olmak serverın en ii sekılde oyunculara sunulması ıcın elımden gelen herseyı yapmak tum oyunculara esıt ve adaletlı davranmak oyuncuların oyundan keyıf almasını saglamak
MSN the.end.m2@hotmail.com
YAS 17
DENEYIM daha once 1 kere vps server 8 kere hamachı server olmak uzere toplam 9 kere server kurdum
6 kere vps server 16 kere hamachı server olmak uzere toplam 22 kere GM ve toplam 8 kere SGM oldum
ONLINE SUREM gunluk 15+ saat
PRENSIBIM tum oyuncuların sorunlarıyla ılgılenmek ve onlara yardımcı olmak serverın en ii sekılde oyunculara sunulması ıcın elımden gelen herseyı yapmak tum oyunculara esıt ve adaletlı davranmak oyuncuların oyundan keyıf almasını saglamak
MSN the.end.m2@hotmail.com
Son düzenleme: