HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bir sohbet niteliğinde bir konu arkadaşlar hepinize merhabalar dilerim eskiden forumda görev almış biriyim bu zamana kadar her işi yaptım ve şiir şarkı tarzı bir şeyler üretmek için bu ara çalışıyorum youtube da bir gün arkadaşlarım ile otururken bu şiiri youtube atmamı söylediler bilmiyorum attım öylesine ama sizlerinde önerisini düşüncesini öğrenmek istedim tabi iyi kötü olur herkesin bu konu altınada videonun altınada yorum yapmasını düşüncelerini dile getirmesini isterim hepinize şimdiden teşekkür eder. iyi seyirler iyi dinlemeler tabi herkesin hoşuna giderse devamı gelebilir bu tarz şiir ve şarkıların hayırlı geceler iyi forumlar dilerim dostlarım ...
not=oyun videosu kesinlikle değildir sadece kayıt altında o an öyle alındı
Biz Yavuz Sultan Selim Han'iz; 3 kitaya Islam sancagi ile adalet getiren!Biz Osman Gazi Han'iz; Feth ettigi tum topraklara Islam sancagi diken!
Biz Kanuni Sultan Suleyman Han'iz; Tunada abdest alip, Vienna onlerinde namaz kilan!
teşekkür ederim eywÇok güzel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)