Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bir yerde gözüme takıldı ve girdim illumina'nın autopatcheri çıkmış bende dedim paylaşayım belki kullanan olur diye hayırlı kullanımlar
GÖRÜNTÜ
------------
------------
NOT : VİRÜSTOTALDA 5 TANE VİRÜS BULMUŞTUR AMA EMİN OLUNKİ TAMAMEN ZARARSIZLARDIR BEN KENDİM KEFİLİM DENEDİM.
--------------
LİNKLER
--------------
İndirme Linki :
Virüstotal Linki :
Bir yerde gözüme takıldı ve girdim illumina'nın autopatcheri çıkmış bende dedim paylaşayım belki kullanan olur diye hayırlı kullanımlar

GÖRÜNTÜ
------------
------------
NOT : VİRÜSTOTALDA 5 TANE VİRÜS BULMUŞTUR AMA EMİN OLUNKİ TAMAMEN ZARARSIZLARDIR BEN KENDİM KEFİLİM DENEDİM.
--------------
LİNKLER
--------------
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ETC ile birlikte çıkmıştı geç geldi foruma tenksMerhaba,
VİDEO
------------
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
------------
--------------
LİNKLER
--------------
İndirme Linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Virüstotal Linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhaba,
VİDEO
------------
------------
--------------
LİNKLER
--------------
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yine akıyosun
Merhaba,
VİDEO
------------
------------
--------------
LİNKLER
--------------
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ETC ile birlikte çıkmıştı geç geldi foruma tenks
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)